Магазините на френската козметична верига L'Occitane възобновиха работа в цяла

...
Магазините на френската козметична верига L'Occitane възобновиха работа в цяла
Коментари Харесай

Магазините на LOccitane възобновиха работа в Русия под ново име

Магазините на френската козметична верига L'Occitane възобновиха работа в цяла Русия. Това оповестява РИА Новости.

Кореспондентът на изданието се свърза със службата за техническа поддръжка на организацията. Представители на марката споделиха, че всички магазини от мрежата са се върнали на вътрешния пазар под името «Л’Окситан». Това решение е взето по отношение на регистрацията на съветското поделение на компанията като настрана юридическо лице.

Служителите също по този начин разясниха, че доставките са открити, заради което асортиментът постоянно се попълня с нови единици артикули. Освен това документите за дарове и карти за отстъпки, издадени преди прекъсването на магазините, остават годни, написа Лента.ру.

Редакторът на портала посети и упоменатите магазини в московските търговски центрове " Авиапарк " и " Европейски ". Съобщава се, че цените на стоките остават същите без смяна.

През април стана известно, че L'Occitane разгласи затварянето на онлайн магазина и всички търговски обекти в Русия. Освен това бяха прекратени вложенията и осъществяването на проекти за разширение на организацията на вътрешния пазар. Причината, съгласно представители на марката, е провеждането на специфична интервенция в Украйна, напомня Лента.ру.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР