Магазинът предлага на клиентите още по-удобно и лесно пазаруване Лидл

...
Магазинът предлага на клиентите още по-удобно и лесно пазаруване Лидл
Коментари Харесай

Един от магазините на Lidl в Пловдив отваря врати с обновена визия

Магазинът предлага на клиентите още по-удобно и елементарно извършване на покупки

Лидл България откри през днешния ден своя освежен магазин в гр. Пловдив. Обектът на веригата на  бул. " Македония 97A “ в кв. " Христо Ботев “ посрещна клиентите си с съвременна комерсиална зала и доста усъвършенствания, осигуряващи още по-бързо и елементарно извършване на покупки.

За приятната конюнктура в магазина значително способстват новите по-свежи и съвременни цветове на регалите, в това число и в зоната за прясно изпечени самун и хлебни произведения. А още по-лесен и бърз избор на клиентите предлага новата класификация на стоките, презентирани по този начин, че да показват поредно артикули, които всекидневно се употребяват дружно.

Вследствие на обновената класификация доста по-големи са зоните за плодове и зеленчуци, както и за месо и охладени артикули. Изцяло сменени са витрините и раклите за месо, охладени и надълбоко замразени артикули. По този метод клиентите ще имат по-голям избор на артикули и по-добро показване на стоките, което в допълнение ще улесни извършването на покупки. В допълнение, новото хладилно съоръжение е и с по-добра енергийна успеваемост и с напълно с натурален хладилен сътрудник, щадящ околната среда.

За по-бързото обслужване на клиентите способстват и сменените касови маси, които към този момент са с двоен модул за пакетиране на продуктите.

Освен с изменен образ и съвременна визия, реновираният Lidl магазин в Пловдив посрещна първите си клиенти и с доста изненади. Веригата зарадва стотици гости със специфични дарове и преференциални предложения още през първия ден от отварянето на обекта.

Компанията ще продължи да обновява комерсиалната си мрежа за да обезпечи на своите клиенти още по-приятно потребителско преживяване. Така с направените усъвършенствания, деликатно подбрания подбор и присъщото за Lidl оптимално съответствие качество-цена, веригата се трансформира в обичан избор на своите клиенти както за ежедневното, по този начин и за седмичното фамилно извършване на покупки.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР