Магазин беше обран през дупка в стената. Това стана в

...
Магазин беше обран през дупка в стената. Това стана в
Коментари Харесай

Обраха магазин през дупка в стената

Магазин беше обран през дупка в стената. Това стана в пловдивското село Марково. Крадците влезнали през дупката, а на излизане - с изключение на пари и стока, отнесли и записващото устройство от охранителните камери. За да заблудят охранителната компания, която пази магазина в продължение на три часа крадците от време на време включвали и изключвали тока от уличното табло, оповестява Нова телевизия. Така охранителните сензори изпращали неверна информация до СОТ-а. Към 4 часа сутринта крадците съумели да обхванат вътре. Пробили дупка в стената, като разрязали термопанела.

„ Не е с механизиран инструмент, а с нож, който с чук да удряли. Предполагам, че се е чул някакъв тон, само че към нас няма къщи и никой не е сигнализирал”, споделя Емил Славов, притежател на магазина.

Те отмъкват от касата на магазина близо 7000 лв. и десетки стекове цигари. Свидетели на обира няма, макар че магазинът е в центъра на Марково. Собственикът на магазина още през днешния ден запуши дупката и постави нови камери вместо счупените и се надява, че крадците няма да се върнат повторно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР