Мъдрите хора са казали, че мълчанието е злато. Да говориш

...
Мъдрите хора са казали, че мълчанието е злато. Да говориш
Коментари Харесай

Мълчанието е злато

Мъдрите хора са споделили, че мълчанието е злато. Да приказваш единствено тогава, когато има какво да кажеш. Не съм уверен обаче, че сходно поведение е дейно, когато си треньор на футболен клуб Левски.

Снощи Николай Костов продължи нововъведената от него традиция да не застава пред медиите след контролна среща на Левски. Разбирам, че връзката с медиите не е най-любимото упражнение, на който и да е футболен човек, само че в наши дни тя е повече от наложителна.
 Какво прави Раева при Левски в Турция?
Какво прави Раева при Левски в Турция?

Чудят се почитателите

Медийно държание се учи, единствено от тези обаче, които действително осъзнават значимостта от него. Виждали сме наставници без капацитет, които по този начин омайват масите, че си " бетонират " трудова цялост за относително дълъг интервал от време. Имало е и противоположните случаи, положителни експерти, които обаче падат в жертва на неприятния си медиен имидж. Веднага давам образец с Петър Хубчев...

Нелепо е държанието на Костов, най-много заради този факт, че по този метод той косвено обръща тил на " сините " почитатели. Оставя ги в незнание за всичко протичащо се в тима. А сега протичащото се на " Герена " е повече от динамично. И тук изключвам частта с финансите. Изцяло спортно-технически в Левски се случват задоволително събития, които се нуждаят от коментара на Костов.

Той обаче е ядосан. Явно в различен е виновността за четирите загуби от общо пет контроли на Левски. За инкасираните 10 гола и меко казано плачевно показване най-много в отбрана... Някои неща просто се нуждаят от своите отговори. А такива надали може да даде Асен Митков, да вземем за пример.

Изобщо в Левски доста обичат мълчанието. Напоследък информацията от клуба е толкоз нищожна, че всичко постоянно е в областта на вероятностите и слуховете. Прозрачността е фантазия, която комфортно бива афиширана от мощните в клуба.
 Ето какъв брой ще взима уругвайският защитник, в случай че парафира с Левски
Ето какъв брой ще взима уругвайският защитник, в случай че парафира с Левски

Толкова вземаха и множеството останали легионери, когато се появиха за пръв път у нас

Трансфери, договаряния за нови контракти, финансово положение, за Левски се приказва от уста на уста. Онзи чул това, различен това.

Ами, несериозно е! И върхът на айсберга е тъкмо Николай Костов. С цялостното си държание този експерт потвърждава, че въобще не може да се асоциира с клуба. Феновете бързо му обърнаха тил, наподобява и играчите. Понякога е мъчно да надскочиш личния си предел. Възможно е и Левски да е стеснен за неговия тактически капацитет, но някак си са ми допълнително непрекъснатите ротации в позициите на футболистите. 

Отдавна слабото показване на Левски не е оригиналност. Надеждите бяха, че първи проблясъци на усъвършенстване ще се видят през зимата. Футболната експертиза на " синия " старши-треньор очевидно не е задоволителна за оправянето с тази каша.

Развоят на събитията е явен, дали ще се случи през февруари или юни, все ще е късно.

Левски безмълвно си върви към дъното, а от дълго време спасението е мираж.
 Отбори от Франция и Германия се включват в борбата за Кордоба
Отбори от Франция и Германия се включват в борбата за Кордоба

Ето кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР