Мадрид. Манчестър Сити се класира за полуфиналите на Шампионската лига

...
Мадрид. Манчестър Сити се класира за полуфиналите на Шампионската лига
Коментари Харесай

Манчестър Сити продължава на полуфинал в Шампионска лига след 0:0 в Мадрид

Мадрид. Манчестър Сити се класира за полуфиналите на Шампионската лига след трагичен реванш против Атлетико Мадрид. Двубоят в испанската столица приключи без голове, само че " жителите " продължиха напред поради триумфа с 1:0 преди седмица на своя стадион и в идващия кръг ще се изправят против Реал Мадрид.

Мачът на стадион " Уанда Метрополитано " никога не беше отегчителен. Атлетико игра внимателно до почивката, само че през второто полувреме притисна гостите и отборът на Гуардиола се огъна. Положения пред Едерсон не липсваха, само че гол във вратата на Сити по този начин и не падна.

В края на постоянното време се стигна до грозни подиуми, провокирани от конфликт сред Фелипе и Фоудън край тъчлинията. Разправиите продължиха няколко минути, а съдията Зийберт сподели втори жълт картон на бразилеца и го изгони. Най-деен в мелето беше Стефан Савич, само че той получи единствено жълт картон.

Германецът даде спомагателни 9 минути, в които подвигна още няколко картона. Мадридчани дадоха безусловно всичко от себе си и натикаха Ман Сити в наказателното му поле. В заключитлените секунди се стигна до стопроцентова опция Атлетико да изравни и да прати мача в продължения, само че Едерсон се намеси с крайник и избави " жителите ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР