Мадона определено иска да запази имиджа си на кралицата на

...
Мадона определено иска да запази имиджа си на кралицата на
Коментари Харесай

Това видео шокира света: Мадона пие вода като куче

Мадона несъмнено желае да резервира имиджа си на кралицата на абсурда и прави всичко допустимо, с цел да шокира света. А откогато откри обществените мрежи като средство за връзка с почитателите и провокация, е просто неуморна. Поредното доказателство за това е последното видео, което раздруса мрежата и провокира бурни мнения, множеството от които отрицателни. 



Певицата разгласява видео по какъв начин сластно " пие " вода като куче - застанала на колене и облизва купичка за кучешка храна, цялостна с вода. Сцената на тази невероятна изява на духа ѝ бе Инстаграм. Повечето консуматори са безапелационни, че обявата е отвращаваща, срамна и детинска. Съгласете се, че не всяка 64-годишна жена е склонна на сходна провокация...но и доста 64-годишни дами не наподобяват като Мадона, за което следва да я похвалим. Звездната дама разгласява видеото, малко откакто рапърът 50 сент си разреши да я нападне в мрежата и да я назова " старица ".
                             

 Както към този момент споменахме, огромна част от потребителите в мрежата не утвърдиха видеото и в границите на часове заваляха стотици сериозни мнения, а ето какво гласят част от тях:

" Порасни най-сетне! Твърде остаряла си, с цел да ближеш вода от купичка за кучета. Не си към този момент това джобно момиченце от клипа на Material Girl ", " Никога няма да разреша на кучето ми да пие вода от купичка, облизана от Мадона ", " Не сте задоволително " извисени " да разберете изкуството на Мадона. Водата в кучешката купичка символизира несъответстващото поддържане на капитализма. Купичката символизира деградацията.'

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР