Мадокс Джоли-Пит вече порасна и поема към университета. Най-големият син

...
Мадокс Джоли-Пит вече порасна и поема към университета. Най-големият син
Коментари Харесай

Джоли изпраща сина си в корейски университет

Мадокс Джоли-Пит към този момент порасна и поема към университета. Най-големият наследник на Анджелина Джоли и Брад Пит ще стартира да учи в Yonsei University в Сеул, Южна Корея, още в края на този месец.

Близки на известната му майка настояват, че тя е извънредно горда от обстоятелството, че синът ѝ ще следва Биохимия.

"Той несъмнено ще ѝ липсва доста, само че Мадокс е подготвен за тази крачка ", споделя източник на американската преса.

Тя обаче няма да бъде единствената, която ще тъжи, тъй като Мадокс е ужасно непосредствен с всичките си братя и сестри - Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс. Всички те се надяват, че ще имат опцията да го посетят, откакто той постъпи във висшето образователно заведение.

През 2017 година Анджелина за първи път приказва обществено за бъдещето на сина си. След като едвам на 15-годишна възраст той стана изпълнителен продуцент на кино лентата Първо убиха татко ми: Една щерка на Камбоджа си спомня, актрисата беше запитана в изявление дали е на мнение, че той ще работи в Холивуд.

Тогава тя съобщи, че поради усърдната му работа по продукцията, най-вероятно ще бъде тъкмо по този начин. Но през днешния ден той опроверга думите ѝ, тръгвайки по личен път, надалеч от огромните киностудиа.

През 2001 година Джоли осинови родения в Камбоджа Мадокс. Когато го взе със себе си в Америка, той бе едвам на 7 месеца и въпреки животът му до момента да е минал главно в Съединени американски щати, той няколко пъти е посещавал родината си.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР