Мадлин Анело-Кицмилер, на 20 г., се разходи по гърди, боядисани

...
Мадлин Анело-Кицмилер, на 20 г., се разходи по гърди, боядисани
Коментари Харесай

Момиче се разходи по гърди на новогодишен фестивал! Разгонен мъж я пипна, но няма да повярвате какво направи тя

Мадлин Анело-Кицмилер, на 20 година, се разноски по гърди, боядисани с искра на новогодишен фестивал, който се организира сред 29 декември и 1 януари във Англия, съобщи " Дейли Австралия ". Докато се разхождала през тълпите с приятелката си Кири-Ан Хатфийлд, един мъж се приближавал до нея и я допира.

Клипът демонстрира, че двете дами се обръщат, с цел да се опълчват на мъжа, а след това отиват при него и приятелите му които са седнали на тревата. Тогава Мадлин стартира да го удря неведнъж, а приятелката й хвърля питието си в лицето му.

Видеото стана известно в нета, а Мадлин споделя, че не съжалява за дейностите си на фестивала. Тя също отгваря и на хората, които разясняват, че " тя си го търси " и " разпространява културата на обезчестяване ", откакто носи единствено искра, с цел да покрие гърдите й.

Тя сподели: " Поддържам дейностите си и се надявам, че съм въодушевила дамите да се усещат удобно в телата си, без значение по какъв начин наподобяват, и да се придържат към себе си, когато някой каже друго или се опита да отхвърли правото им да защитят личното си тяло. Той ме сграбчи за гърдите, ударих го, имах доста яд, който идваше от тормоз денем. Това се случва на всички места, а освен в Нова Зеландия ".

" Човешкото тяло е ваша благосъстоятелност и никой няма право да ви допира без вашето единодушие, без значение от това, което носят или от това, което не носите ", добави момичето.



Мадлин и гаджето й:



Приятелката на Мадлин Кири-Ан:



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР