Мачестър Сити е готов да включи в офертата за защитника

...
Мачестър Сити е готов да включи в офертата за защитника
Коментари Харесай

Манчестър Сити включва Ерик Гарсия в офертата за Кулибали

Мачестър Сити е подготвен да включи в офертата за бранителя на. Подсилването на защитата е главен приоритет за мениджъра, а 29-годишният сенегалец е измежду най-желаните от наставника играчи. Затова от клуба ще създадат всичко допустимо, с цел да го доведат на " Етихад ", написа " Скай Италия ".

Двата клуба от много време договарят за прехвърлянето на Кулибали. Дори и президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна за интереса на " Гражданите ". Босът наподобява податлив да се раздели със сенегалеца, само че държи да получи добра цена за него.

Включването на Ерик Гарсия като част от договорката може и да наклони везните в интерес на, защото по този начин в Наполи ще имат подготвен заместител на Кулибали. 19-годишният испанец е артикул на школата на и може да играе сполучливо на няколко позиции в защита. Напоследък даже се появиха информации, че каталунците желаят да го върнат в състава си.

Гарсия бе притеглен на " Етихад " през 2017 година. Джосеп Гуардиола в последно време все по-често стартира да дава късмет на младока, който към този момент има 23 мача за " Гражданите ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР