Мачът от 3-ия кръг на волейболната Суперлига на Русия между

...
Мачът от 3-ия кръг на волейболната Суперлига на Русия между
Коментари Харесай

Отложиха мач на Цецо Соколов и Динамо заради коронавирус

Мачът от 3-ия кръг на волейболната Суперлига на Русия сред гранда Динамо (Москва), където играе националът Цветан Соколов, и АСК (Нижний Новгород) бе отсрочен. Срещата трябваше да се играе в четвъртък (8 октомври) от 19,00 часа българско време. А повода за отлагането й е прозаична - целият тим на АСК е бил подложен под карантина поради голям брой позитивни проби за ковид.

" Редица играчи и личен състав, преди да заминат за мача от третия кръг на шампионата на страната против Динамо, след резултатите от тестванията, дадоха позитивни резултати за ковид Коронавирус 19. Сега всички заболели и контактите им ще бъдат сложени под карантина, която ще премине при съблюдаване на всички условия. Ще ви осведомяваме настрана какво ще се случи с идните мачове. Имайте поради, че в домакинския мач в събота против Зенит (Санкт Петербург), всички, които участваха в срещата, имаха негативни проби и бяха позволени в сходство с насоките за мачовете на съветския волейболен шампионат в условия на ограничавания, свързани с разпространяването на ковид Коронавирус 19 ", се споделя в формалното прессъобщение от клуба на АСК (Нижний Новгород).

Заради плануванаъа 14-дневна карантина на играчите на АСК, ще бъдат отсрочени общо 3 мача - гостуването на Динамо (8 октомври), гостуването на Факел (Новий Уренгой) на 10 октомври и семейството против Енисей (Красноярск) на 17 октомври.
Матч 3-го тура сред «Динамо» и АСК не состоится! К сожалению, ряд игроков и сотрудников АСК сдали положительные тесты...
Публикувахте от в
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР