Мачът на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа може да се

...
Мачът на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа може да се
Коментари Харесай

Джошуа избира между Пулев и украинец за ноември

Мачът на Кубрат Пулев против Антъни Джошуа може да се организира през ноември. За такава опция заприказва промоутърът на международния първенец по бокс - Еди Хърн. Според него главните варианти пред Джошуа са Пулев и Александър Усик, защото двамата са наложителни кандидати за две от трите международни трофеи, които британецът би трябвало да пази - на IBF и WBO. Украинецът Усик е първенец в полутежка категория, само че още не е дебютирал при най-тежките. Джошуа искаше среща с първенеца на WBC Дионтей Уайлдър, който обаче ще направи реванш с Луис Ортис.

" Имаме отбрана на купата на WBO, на IBF. WBO още не са решили кой ще е кандидатът, само че евентуално ще е Усик. Пулев е наложителен кандидат за купата на IBF. Възможно е и да създадем реванш с Дилиан Уайт ", сподели Хърн пред iFL TV. В събота Джошуа ще пази купите си против Анди Руис-младши в Ню Йорк.

Хърн упрекна Уайлдър, че съзнателно е избягал от обединителния мач за всички пояси. " Джошуа искаше да направи среща с него и той незабавно разгласи мач с Ортис. Това е срамно. Спрете да говорите за Уайлдър, той е загуба на време. Те не желаят този мач ", добави Хърн.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР