Мачът между Арсенал и Нотингам Форест няма да започне в

...
Мачът между Арсенал и Нотингам Форест няма да започне в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арсенал - Нотингам Форест, проблем с билетите на феновете отлага началото на мача

Мачът сред Арсенал и Нотингам Форест няма да стартира в 14:30 часа както беше планувано. Началото се отсрочва с най-малко 30 минути заради проблем с електронните билети и невъзможността почитателите да влязат на стадиона. 

Арсенал и Нотингам Форест ще открият днешния съботен ден от Висшата лига. Късно нощес Манчестър Сити стартира отбрана на купата с типичен триумф над Бърнли, а  " артилеристите " ще имат опция да стартират гонитбата през днешния ден от 14:30. Срещата ще се излъчи директно по DIEMA SPORT 2 , а на Gong.bg също ще следим всички забавни моменти и обстановки.

Арсенал още изпитва мъка от миналогодишното стичане на събитията, само че Висшата лига още веднъж е тук, а с това и опциите за корекция. Микел Артета към този момент победи Гуардиола в борбата за Къмюнити Шийлд и " топчиите " натрупаха нужното самочувствие преди началото на сезона. 

Многомилионните покупки Кай Хаверц и Деклан Райс ще бъдат следени под лупа, а Юриен Тимбeр се чака да сведе позволените попадения до най-малко. 

Нотингам имаше много умерено лято откъм прехвърляния, спрямо предходната година. Най-интересно е името на Антъни Еланга, който идва от Манчестър Юнайтед. Мат Търнър е последното попълнение в състава и той ще има опция да се потвърди против някогашния си клуб. Отборът на Стив Купър съумя да се избави предходната година, а през тази, задачата е същата

Двата състава имат упоритост да стартират мощно, а Форест потвърди при последната среща сред двата тима, че може да прави изненади. Тогава ''артилеристите " изгубиха с 0:1, а попадението означи Тайо Ауонии, който в този момент е на пейката.

 

14:30  Арсенал - Нотингам Форест  0:0

 

Състави на двата тима:

Арсенал:  Аарън Рамсдейл, Томас Партей, Бен Уайт, Уилиям Салиба, Юриен Тимбeр, Мартин Йодегард, Деклан Райс, Кай Хаверц, Букайо Сака, Габриел Мартинели, Едуард Нкетиа

Старши треньор:  Микел Артета
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР