Мач №1 в първенството е идеална възможност футболистите на Левски

...
Мач №1 в първенството е идеална възможност футболистите на Левски
Коментари Харесай

Присъствие от МЛС за Уелтон

Мач №1 в шампионата е идеална опция футболистите на Левски и ЦСКА Пда се потвърдят пред задгранични съгледвачи. Играта на звездата на сините Уелтон ще бъде следена през днешния ден от представител, който работи с американски клубове, осведоми " Тема Спорт ". В ложите на националния стадион ще седне естонец, който е претрупан със задачата да следи за отбори от МЛС дейностите на звездата на сините.

Бразилският флангови нападател прави доста мощен сезон. Той е бил на терена във всичките 17 дуела на отбора - 11 в Първа лига и 6 в Лигата на конференциите. В тях означи 4 попадения - по 2 във всяка конкуренция. Интерес към Уелтон има и от Казахстан. Представители на локален гранд също ще го държат под око от трибуните.

Цената на бразилеца не е по никакъв начин дребна. През лятото сините желаеха за правата му 3 милиона евро. Тогава оферта имаше от белгийския Стандард Лиеж, само че тя бе за доста по-малка сума и незабавно бе отхвърлена от управлението на клуба. Белгийците демонстрираха интерес и към Джават ел Джемили, само че той също се оказа безценен.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР