Мач за временния пояс на Maxfight в категория до 93

...
Мач за временния пояс на Maxfight в категория до 93
Коментари Харесай

Калоян Колев атакува пояса на MAX FIGHT

Мач за краткотрайния пояс на Maxfight в категория до 93 кг ще се организира в амфитеатър Арена на 2 август. И предстоящо в спор за трофея на кръга ще се качи зрелищният Калоян Колев, чиито мачове завършват бързо, с убеденост и забележителна мощ и умения. Негов конкурент на кръга ще е международният първенец от Украйна Станислав Цуркан.

Припомняме че трофеят в тази категория бе извоюван и е владеене на Атанас Джамбазов, който обаче напусна страната от близо година с цел да живее, тренира и взе участие в боеве в Лас Вегас. В негово неявяване краткотрайния колан нападна Калоян Колев, който единствено преди година също в Свети Влас победи участникът в олимпийсикте игри по битка Феликс Поланидис. След този мач, Калоян записа още няколко внушителни победи завършили в първите минути на срещата и утвърди името си в професионалния ММА, в който изгря през 2016 година. До момента внушителният войник е записал 9 победи на професионалния кръг без нито една позволена загуба.

Възпитаникът на НСА тренира двуразово в Слънчев бряг, където е на лагер под наставленията на персоналния си треньор Теодор Карастоянов. Опитният експерт е безапелационен че Калоян Колев е най-хубавият български войник в категория до 93 кг към този миг. Освен с ММА името на 26-годишният Калоян Колев се свързва и със свободната битка, където е нееднократен републикански първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР