Мач, който променя един цял живот. Победата на Ливърпул във

...
Мач, който променя един цял живот. Победата на Ливърпул във
Коментари Харесай

Бенитес се върна към Истанбул и мача, който промени живота му

Мач, който трансформира един цялостен живот. Победата на Ливърпул във финала на Шампионската лига преди 13 години в Истанбул трансформира Рафаел Бенитес в легенда за клуба. Дори сега спомените от турския град провокира мощна страст за треньора.

„ Винаги ще дублирам, че мачът в Истанбул е най-емоционалният край поради метода, по който ние се върнахме и спечелихме”, разяснява Рафаел Бенитес.

„ Всичко вървеше наобратно и тогава след почивката видяхме почитателите на Ливърпул да пеят и да ни поддържат макар, че губехме с 0:3. Беше извънредно. Хората споделят, че имахме шанс във финала, само че бяхме ли късметлии, когато побеждавахме Челси, Ювентус и Байер Леверкузен? Играчите свършиха чудесна работа и имаха вяра, че могат да стигнат до триумфа. Хората може и да не помнят всички, които играха в онази вечер, само че футболистите постоянно ще го помнят”, показа Рафаел Бенитес.

„ Този мач промени живота ми в Англия. Просто промени всичко. Същото може да се случи с Клоп. Да, той е кумир в този момент, само че би бил повече от това”, добави Бенитес във връзка сегашния управител на Ливърпул Юрген Клоп.

„ Аз също бих желал да печеля трофея още веднъж. Трябва да се стремим към победите”, съобщи още Рафа Бенитес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР