М3 Communications Group, Inc. спечели 6 отличия на годишните награди

...
М3 Communications Group, Inc. спечели 6 отличия на годишните награди
Коментари Харесай

M3 Communications Group, Inc. с 6 награди BAPRA Bright Awards

М3 Communications Group, Inc. завоюва 6 оценки на годишните награди BAPRA Bright Awards, проведени от Българската асоциация на ПР организациите (БАПРА). На блестяща гала нощес авторитетното интернационално жури отличи организацията за сполучливите ѝ планове за 2019/2020 година измежду общо 150 подадени кандидатури. Компанията означи впечатляващ хеттрик с три награди в категорията „ Специално събитие или лансиране “ и завоюва влиятелното второ място в категорията „ Агенция на годината “. BAPRA Bright Awards са най-уважаваните награди в PR промишлеността в България, които се организират за 11-а поредна година.

Креативните планове, с които М3 Communications Group, Inc. впечатли журито в една от най-оспорваните категории „ Специално събитие или лансиране “ и с които означи троен триумф, са акции с интернационален мащаб и световно значение. Първото място бе присъдено за организирането на неповторимата pop-up escape стая в границите на акция на Европейската комисия за потребителските права. Втората премия е за форума „ Бъдещето на подвижността “ за Shell България, а третата – за Срещата на високо ниво на Комуникационния конгрес в Давос, извършена в онлайн формат.

М3 Communications Group, Inc. завоюва и сребърно отличие в категорията „ Комуникации в обществения бранш “, където още веднъж получи висока оценка от журито за огромната акция #yourEUright, осъществена за Европейската комисия за повишение на информираността за правата на потребителите. Проектът Start Up Space на интернационалната сателитна компания Gilat пък донесе трета премия за „ Вътрешни връзки “.

М3 Communications Group, Inc. завоюва и почетното второ място в категория „ Агенция на годината “. От основаването на премиите BAPRA Bright Awards компанията обичайно участва в топ 3 и до момента е била притежател преди всичко три пъти – през 2011, 2016 и 2018 г.

„ Последната година беше извънредно предизвикателна за целия бизнес и се веселя, че все пак българските PR компании са осъществили толкоз впечатляващи планове. Ние в М3 Communications Group, Inc. успяхме да извлечем значими уроци, да продължим да следваме най-високите стандарти и да бъдем скъпи сътрудници на нашите клиенти. Щастливи сме, че напъните и професионализмът ни се правят оценка високо за следващ път! Благодаря на целия екип на компанията, на нашите сътрудници от Hill+Knowlton Strategies и на всички останали другари и сътрудници “, разяснява Максим Бехар, създател и изпълнителен шеф на М3 Communications Group, Inc.

Освен в България, компанията се показва сполучливо и в редица интернационалните състезания тази година. М3 Communications Group, Inc. e една от четирите PR организации, които се борят за оценката „ Най-добра организация в Европа “ в влиятелните награди PRWeek Global Awards 2021. Компанията е измежду финалистите за Централна и Източна Европа и в състезанието за „ Най-добра консултантска организация “, проведен от PRovoke Media. Друго значимо достижение е, че акция на М3 Communications Group, Inc. бе определена измежду финалните пет интернационалните плана, които се борят за наградата в категорията „ Public Affairs “ на авторитетните интернационалните награди ЕМЕА SABRE Awards за 2021 г.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР