М одерните технологии днес са обхванали практически всички аспекти на

...
М одерните технологии днес са обхванали практически всички аспекти на
Коментари Харесай

Технологиите, които улесняват живота ни

М одерните технологии през днешния ден са обхванали на практика всички аспекти на нашето всекидневие. Често даже не осъзнаваме какъв брой доста неща вършим благодарение на настоящите технологии, освен това по-бързо, комфортно и даже по-евтино.

Модерният човек има потребност само от устройство с интернет връзка, с цел да „ реализира повече по пижама със утринния чай, в сравнение с за година на открито “, в случай че си напомним крилатата фраза на Кю, новият млад ИТ експерт и асистент на Джеймс Бонд в един от филмите за известния сътрудник. Фразата, въпреки и шеговита, не е пресилена. Днес човек в действителност може да направи доста.

Например да си избере дестинация за почивката и да провежда всичко единствено по интернет – от резервирането на хотел и самолетни билети, до опазване тук-там в заведения за хранене, превоз от и до летището и всичко останало. Без модерните технологии сходен развой би лишил даже дни в циркулиране на офиси и търсене на предложения. Сега става даже за минути.
Технологии и при финансите
Разбира се, тук идва и въпросът с заплащането. Днес и той е решен много елементарно. Нужна е само банкова карта. При тях нововъведенията също са доста и през днешния ден тези услуги са способни на доста повече. Например

Тя е създадена за да комбинира в себе си най-хубавото от банковите карти. Освен това предлага и съвременни технологии, в това число и виртуален персонален помощник – AskPleez. Това е приложение за Android и iOS, което комбинира в себе си изкуствен интелект и човешка експертиза и ще оказват помощ на потребителя в осъществяването на разнообразни задания, които могат да се дават документално или посредством глас когато и да е на деня.

Всеки картодържател на Mastercard Platinum може да изтегли приложението от формалния онлайн магазин на платформата, която употребява, да вкара данните си и първите шест числа на картата. Това ще е задоволително, с цел да получи достъп до AskPleez.
В композиция с типичен улеснения
Притежателите на картата ще имат достъп и до други услуги, които са типични за платинум картите. Например достъп до бизнес салони на летища, предпочитано прекосяване на инспекции, безвъзмездна застраховка и други

Комбинацията сред технологии и улеснения продължава. Притежателите на карта могат да я употребяват за безконтактни заплащания, както и да я цифровизират и прибавят към цифрови портфейли.

Тя предлага и други преимущества на дебитните карти, като гратис изтегляне от банкомат на Fibank и няма такса за издаване. Месечната такса за поддръжка е 5 лева за съществена и 5 лева за спомагателна карта. Потребителите са предпазени с 3D сигурност за онлайн заплащанията си, могат да наблюдават и ръководят услугите през портал за електронно банкиране. Процесът по издаване също е улеснен.

Това значи, че всеки може да се възползва от удобствата на банковата карта и всички настоящи технологии. Те ще съпътстват всекидневието на потребителя и ще го улесняват както по време на работа, по този начин и при заниманията.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Срещат се двама другари: - Слушай, на тебе харесват ли ти глупави дами? - Разбира се, че не. - А дами, които пият и пушат?… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСнимал се е в сериалите „ Седем часа разлика “, „ Стъклен дом “, „ Фамилията “, „ Под прикритие “ и „ Ягодова луна “Тесличката евентуално е от времето на ранната каменно-медна епохаЧервените линии за „ Изправи се БГ! Ние идваме! ” са ГЕРБ и ДПСКристина Тимановская е получила филантропична виза от ПолшаНе стига, че месечните им заплати са безумно високи, само че и не е нужно да се бръкнат с 200 000 евро за топ осъществяването на електрическия e-tron GT. Получават го гратис по рекламен контракт сред „ Байерн Мюнхен ” и Audi.Той ще употребява и първия процесор на интернет гигантаПрез миналата седмица броят на новозаразените с COVID-19 е повишен със 107%Огънят е тръгнал от махала на селото и бързо е стигнал до центъраОбщо 29 беларуски публицисти са арестувани под стража, като или чакат правосъдно дело, или към този момент излежават присъда " Да, имам рак на белия дроб, въпреки и в никакъв случай да не съм пушила " - написа тя в ТуитърПодкрепление от близо 300 военнослужещи дойде в Сидни по искане на полицията на щата Нов Южен УелсИзменя се описът на страните по цветови зони, според който е избран редът за влизане в БългарияВ същото време " Амнести интернешънъл " упрекна през днешния ден ливанските управляващи, че попречват безскрупулно следствието на опустошителната детонация, помела Бейрут преди една годинаПевицата качи фотография с маскаПреди повече от половин век учените откриват бързи вибрации на Слънцето, сходни на " високи " нотиХеликоптер AS532 AL Cougar от състава на Военновъздушни сили се включва в гасенето на огромния пожар, който гори в труднодостъпна гориста околност в Стара планинаОт мрежата 4 сигурни знака, че не тр
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР