М арсоходът на НАСА може би е взел първа проба

...
М арсоходът на НАСА може би е взел първа проба
Коментари Харесай

Успешна ли е мисията на „Пърсивиърънс“ с взимането на първа проба от Марс?

М арсоходът на НАСА може би е взел първа проба от повърхността на Червената планета, откакто предишния месец не съумя, заяви Асошиейтед прес.

Главният инженер на марсохода "Пърсивиърънс " Адам Стелцнър я назова "перфектна проба ". "Никога до момента не съм бил по този начин благополучен да видя дупка в канара ", написа той в Twitter.

От НАСА по-късно оповестиха, че изчакват да получат още фотоси, преди да разгласят задачата за сполучлива, въпреки че "екипът е убеден, че тестът е взета ".

Преди месец "Пърсивиърънс " проби много по-мека канара, тестът се изплъзна и не влезе в титаниевата тръба, предопределена за съхранението ѝ.

Първите фотоси, получени в НАСА, демонстрират проба в тръбата, само че последващите изображения не са били по този начин безапелационни поради липса на светлина.

От НАСА оповестиха, че е допустимо тестът с дебелина на молив да е попаднала по-навътре в тръбата вследствие на вибрациите и прецизираха, че ще изчакат още фрагменти.

"Пърсивиърънс " кацна на Марс през февруари с задача да събере скали, в които да се търсят следи от античен живот.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Преди време в родопско село една баба се обажда на своя другарка. Чува обаче записа:  " Телефонът на клиента е изключен. Моля, обадете се по-късно. " Бабата,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТърговската й употреба изисква спомагателни действия, сподели служебният министър на енергетиката Андрей ЖивковОт компанията са задължени да доставят още 135 милиона дози до края на 2021 г.Според него идващото държавно управление ще има постоянен кабинет без ГЕРБТе ще бъдат огласени идната седмица, уточни тойНай-мащабното риалити стартира тази събота в 20:00 по NOVAОтговорността, която всички се пробвате да трансферирате един на различен, ще бъде на всички ни, сподели тя в НСТова сподели министърът на труда и обществената политика Гълъб ДоневПо време на полета детето изгубило съзнаниеВсеки, който търси политическо решение, би трябвало да търси поддръжка на първо място измежду жителите, уточни президентът.Проверяват транспортното средство за противозаконни веществаВ четвъртък измененията вместо до спор, доведоха до скандал за кворумаНападателят е бил убит от органите на редаОт години дамата твърдяла, че милионите са унищожили живота ѝИталианското държавно управление към този момент вкара наложителна имунизация за здравните служащи setTimeout(function(){ var scr = document.createElement( " SCRIPT " ); scr.type = " text/javascript " ; scr.src = " https://b.grabo.bg/netinfo/special/vesti_dealbox_resp.php?affid=2049
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР