Лютото дерби между Левски и ЦСКА не предложи много футбол,

...
Лютото дерби между Левски и ЦСКА не предложи много футбол,
Коментари Харесай

Левски взе дербито с ЦСКА, спорни ситуации, червен картон и автогол решиха срещата

Лютото дерби сред Левски и ЦСКА не предложи доста футбол, само че несъмнено не беше лишено от пристрастености, съдийски неточности и победа за " сините " с автогол на символичните посетители - 1:0 в интерес на 26-кратните първенци.
Единственото попадение в мача падна в добавеното време на първото полувреме, когато Паулиньо проби по лявото крило и центрира към далечната греда. Там Костов беше изпреварен от Перейра, само че левият защитник на ЦСКА с глава прати топката неспасяемо във вратата на Черниаускас - автогол и победа за Левски.
Съдията Владимир Вълков обаче беше с централна роля в края на първото полувреме. Първо в 43` при конфликт сред Иван Горанов и Едвин Джеси капитанът на Левски получи жълт картон, а крилото на ЦСКА - червен за удар в лицето на съпрника. Повторенията обаче демонстрираха, че подобен няма.
При попадението на Левски пък имаше нарушаване от страна на Паулиньо, който с ръка удари в гърлото Иван Турицов. Сигнал на рефера обаче не последва, а голът беше зачетен макар нарушаването на крилото.
Това беше втора поредна победа за " сините " над ЦСКА за сезона, като и през есента крайният резултат беше 1:0 в тяхна изгода. Разликата сред двата тима беше заличена, като двата отбора са с по 48 точки - на 5 от Лудогорец.
Всичко най-интересно от успеха на Левски над ЦСКА четете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР