Люспите“ на ИТН са се замислили да си правят отделна

...
Люспите“ на ИТН са се замислили да си правят отделна
Коментари Харесай

След остана без последователи, Радостин Василев закри офиса на ИТН в Плевен

„ Люспите “ на Има Такъв Народ са се замислили да си вършат обособена партия, Петков им даде обещание и места в листите
Радостин Василев собственоръчно закри офиса на Има Такъв Народ в Плевен. До крайната мярка се стигна до скандал в събота, откакто спортният министър разгласи, че структурата напуща Слави Трифонов, с цел да следва него. Местните водачи обаче дадоха отговор, че това е неистина.

Отказът да го следват явно е подтикнал събиращият отцепници за Политическа партия Василев да прибегне до крайната мярка. Той явно продължава да живее с концепцията, че има гласоподаватели, а не е влезнал в политиката на гърба на почитател масата на Слави Трифонов. Вече даже се замисля за личен политически план.

„ Съвсем откровено ще съберем един народен конгрес и ще помислим дружно с тях, тъй като груповият метод е по-правилен за установяване не бъдещото. Кой кого поддържа ще се види на избори “, закани се той.

Увереността му, че ще откри задоволително депутати, с цел да избави кабинета, наподобява се топи.

„ Правителството не би издържало вота на съмнение, като виждам обстановката в Народното събрание, и ще отидем на избори. Това е моето персонално мнение и в случай че нещо се промени, ще бъда доста сюрпризиран “, съобщи той на брифинг в Плевен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР