Люис Хамилтън публикува снимки от Антарктида в социалните мрежи. Той

...
Люис Хамилтън публикува снимки от Антарктида в социалните мрежи. Той
Коментари Харесай

Хамилтън в Антарктида, чака 390 млн. евро от Мерцедес

Люис Хамилтън разгласява фотоси от Антарктида в обществените мрежи. Той има контракт с Мерцедес във Формула 1 до края на 2023 година На 7 януари седемкратният международен първенец навърши 38 години, само че мнозина се питат дали ще продължи да кара във Формула 1. Има индикации, че Хамилтън и Мерцедес договарят за нов договор, който ще обгръща и бъдещата му обязаност с компанията.
Настоящият контракт му носи 45 млн. евро с бонус от 25 млн. за купа. Преговорите са да продължи да взе участие във F1 още 2 години против общо 140 млн. Заплатата му щяла да бъде поета от INEOS, чийто необут Джим Ратклиф е най-богатият британец и е съакционер в Мерцедес F1 с равни дялове с Тото Волф и Даймлер. Заговори се, че Ратклиф желае да купи и Манчестър Юнайтед, а Хамилтън е поканен да инвестра в клуба. Той е акционер в тима за американски футбол Денвър Бронкос. За да включи Люис в предлагането за един от най-прочутите футболни клубове в света, Ратклиф предложил да покрие 90% от заплатата му, в случай че той остане да кара за Мерцедес още 2 сезона.
След спре да кара, Хамилтън ще получава 10 години по 25 млн. евро като дипломат на Мерцедес.
Волф разгласи, че  договарянията с Хамилтън най-малко за Формула 1 ще лишават „ броени часове “. " Разбираме се съвсем идеално. Въпросът е единствено физически да е в Европа, да седнем, да се поборичкаме малко и след няколко часа от стаята да се появи бял пушек! “, съобщи ухилен Волф.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР