Люис Хамилтън отпадна в Q2 на квалификацията за Гран при

...
Люис Хамилтън отпадна в Q2 на квалификацията за Гран при
Коментари Харесай

Хамилтън с признание: Справям се по-зле от Ръсел

Люис Хамилтън отпадна в Q2 на квалификацията за Гран при на Австралия. В трета поредна сесия за систематизиране местата на стартовата решетка той се показа по-лошо от съотборника си Джордж Ръсел, който стигна до седмото място в Q3.

„ Аз се оправям по-зле от Джордж. Той прави по-добра работа с колата ни. В три следващи квалификации е пред мен. Изглежда просто се оправя по-добре с автомобила, в сравнение с съумявам аз “, стартира шилотът на Мерцедес.

„ Вече съвсем привикнах да отпадам в Q2. Усещането е малко неприятно, само че това е ситуацията. Опитвам се да не потъна, а не преставам да откривам, че в действителност може да стане и по-зле. Усещането в колата бе ужасно в последната подготовка. Странно е какво стана, тъй като в тази сесия бяхме в борбата с останалите и по-късно в квалификацията непостоянното държание на болида просто ти разбърква съзнанието. Но Джордж свърши в действителност чудесна работа през днешния ден. Това е ситуацията. Аз би трябвало да се постарая да се оправя по-добре на следващия ден “, приключи Хамилтън.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР