Любовта си отива и това се случва непрекъснато. Нямам рецепта

...
Любовта си отива и това се случва непрекъснато. Нямам рецепта
Коментари Харесай

Бахаров за `Денят на бащата`: Слава богу, в моята къща всичко е наред

Любовта си отива и това се случва непрестанно. Нямам рецепта какво би трябвало да се направи следователно. Слава богу, в моята къща всичко е наред и не ми се е налагало да мисля аз по какъв начин бих постъпил. 
 Захари Бахаров ще е звездата в нов сериал на Българска национална телевизия
Това съобщи паметният артист Захари Бахаров за ролята си в сериала " Денят на бащата ", който ще започва на следващия ден вечер по Българска национална телевизия. Той призна, че е имал подозрения дали ще се оправи с ролята, тъй като до този миг не е играл сходна. 

Бахаров похвали партньорската си на снимачната площадка Весела Бабинова и предсказа, че я чакат доста страхотни функции. Малкият Патрик е почти на възрастта на моя наследник Максим, оправи се доста добре, сподели още Бахаров за играта на Патрик Шон Хесън. 

Модерната градска драма наблюдава борбата сред двама родители за настойничество над дребния им наследник и споделя за проблемите в фамилните връзки, до които води отчуждението, и за рецесията в човешкото другарство. Сериалът разкрива жестоките контузии, които раздялата нанася на децата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР