Любовта ще те намери, когато най-малко го очакваш. И тя

...
Любовта ще те намери, когато най-малко го очакваш. И тя
Коментари Харесай

Когато спрете да търсите любовта, тя сама ви намира

Любовта ще те откри, когато минимум го очакваш. И тя ще те промени в най-красивия смисъл.

Всички трябваше да изпитваме оня необикновен блян по любовта, трябваше да страдаме и да се питаме непрекъснато по кое време най-сетне ще я намерим. Но най-важната загадка на любовта е, че тя се появява, когато спрем да я търсим. И това нормално се случва, когато правим ежедневните си действия, живеем нормалния си живот и се усещаме изцяло щастливи хора.

Любовта целеустремено ще се стреми към вас, без даже да подозирате - просто се наслаждавайте на сиянието на вашата усмивка и обгръщащата топлота на сърцето ви.

Любовта внезапно ще избухне там, където даже не сте се сетили да погледнете. Ще я намерите в очите и ръцете на оня човек, за който даже не сте мечтали. Но щом тя ви откри, ще разберете, че сте се срещнали с в действителност неустоима мощ - мощна, изменяща живота ви и влияеща на всичко, което ви се случва и което ще ви се случи.

Любовта от време на време е тиха, а от време на време мощна. Тя основава безпорядък и ви дава мир. Чувството е, че е толкоз елементарно да обичаш, едвам дишаш. То прониква и си проправя път към всички уязвими места; прониква във вас като лъчите на слънцето и ви кара да цъфтиш. Тя подхранва душата ви, сливайки дружно всички фрагменти от раненото ви сърце.

Любовта, в случай че е безупречно същинска, чиста и откровена, ще одобри вашите минали занимания и неточности, които сте създали преди да се срещнете с същинската й форма. Когато тя ви откри, всичките ви въпроси ще изчезнат. Ще бъдете сигурни, че точно тя е тази магия, която сте чакали и търсили цялостен един живот.

Любовта желае да вижда единствено най-хубавите прояви на вашата персона, изтривайки сълзите ви с деликатност и карайки ви да ставате по-силни и по-добри. Тя обича всички тези нежни и комплицирани елементи, от които сте формирани.

Любовта ще ви откри, когато минимум го очаквате. И тя ще ви промени вечно!

Любовта не идва да ви направи половината от цялото. Любовта е умножение на две цели цифри. Любовта е нарастване на това, което към този момент съществува.

Затова спрете да търсите и копнете за обич, тъй като любовта към този момент е там някъде, на път към вас. Тази специфична обич беше основана за вас и единствено за вас. Тя сигурно ще ви откри.

Склонни сме да намираме това, което търсим, когато спрем да го търсим.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР