Любовта не трябва да боли. Не е нужно да плачете

...
Любовта не трябва да боли. Не е нужно да плачете
Коментари Харесай

Страдате не заради любовта, а заради грешния мъж до вас

Любовта не би трябвало да боли. Не е нужно да плачете всяка вечер, до момента в който не заспите, тъй като от нея ви боли.

Голяма неточност е, в случай че мислите, че е обикновено любовта да носи страдалчество. Ако тя е същинска, това в никакъв случай няма да се случи.

Човек, който изпитва откровени усеща към вас, няма да желае да я нарани. Това се прави от някой, който не знае по какъв начин да обича същински.

Ако се чувствате недостойни за обич, значи той не ви прави оценка по този начин, както заслужавате.

Истинската обич ви дава крила, а не привързва с окови. Когато някой в действителност ви обича, той ще направи всичко, с цел да ви направи щастливи. И ще ви обича такива, каквито сте.

Може би сте имали връзки, които са били мъчителни, може би сте били с мъже, които са виждали единствено дефекти във вас. Заради тях в този момент ви е мъчно да повярвате в любовта. Не вярвате на никого към този момент. Но любовта не е отговорна – всичко е от хората.

Страдате не поради любовта, а поради неверния мъж до вас.

Защото същинската обич е, когато можете да покажете своите недостатъци и да не се притеснявате, че те ще бъдат употребявани против вас. Напротив, в случай че това е вашият човек, то той ще ги одобри.

И когато намерите този човек, който знае по какъв начин да ви обича вярно, вие ще разцъфнете. Ще се превърнете в супер жена. Той ще ви помогне да станете най-хубавата версия на себе си.

Истинската обич въодушевява и стимулира. А в случай че боли, не е същинска.

Защото същинската лекува рани, а не ранява.

По материали от непознатия щемпел

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР