Любовта не избира. Или поне така казват. Възрастта няма значение

...
Любовта не избира. Или поне така казват. Възрастта няма значение
Коментари Харесай

Ловец на баби: Той е на 35, а "приятелките" му са на 75 и 95, сега си търси трета ВИДЕО

Любовта не избира. Или най-малко по този начин споделят. Възрастта няма значение дали сте с индивида, който обичате. В случая с съответния юноша, той не намерил една сродна душа, а две и в този момент, както самичък споделя, е подготвен да тръгне в търсене на трето „ момиче “.



А точно преди няколко години стана известна историята на 30-годишен мъж, който се събрал с 90-годишна жена.

Хората по света бяха в потрес, само че това не го засегна. Междувременно към Марджори се причисли Ана, която по това време беше на 69 години и както тя споделя, младият Кайл събудил у нея пристрастеност и я предиздвикал още веднъж да се почувства млада.

Кайл Джоунс от град Огъста в Джорджия, Съединени американски щати, твърди, че и двете дами горели в леглото и че мнозина биха били сюрпризирани какъв брой са пъргави и издръжливи в действителност.
Възрастта е просто число, твърди той и в този момент гледа трета, Сесилия, която е по-млада от останалите и е "само " на 58 години.
В изявление той споделя, че е разкрил, че възрастни дами са го привличали, когато е бил на 18 и даже майка му е приемала избора му.

Той твърди, че в никакъв случай не е желал да излиза с девойки, които са покрай неговата възраст, а сферата му на интерес са дами на възраст сред 60 и 80 години.

По принцип той имал култ, прочут в някои кръгове като геронтофилия или привличане към възрастни хора.

Въпреки обстоятелството, че мнозина считат, че той е въжка продажница, той твърди, че това не е правилно и че има работа, от която печели добре.
От друга страна дамите, с които излиза, споделят, че Кайл е извънредно сантиментален и гальовен, както и страховит благородник.

„ Обичам бръчките, изключително в случай че една жена има бръчки на врата си, това е също толкоз секси за мен, колкото отпуснатата гърда. И колкото и да обичам сивата коса, това е прелестно ", сподели Кайл пред Daily Mail.

„ Единственият минус на излизането с възрастни хора е, че не можете да прекарвате прекалено много време с тях, тъй като те не живеят толкоз дълго “, споделя Кайл.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР