Любовта не е лесна за поддържане, защото зад нея се

...
Любовта не е лесна за поддържане, защото зад нея се
Коментари Харесай

Ето 5 коварни навика, които развалят връзките

Любовта не е лесна за поддържане, тъй като зад нея се крият доста човешки неточности в държанието, които могат да съсипят и най-силно пламтящия огън. Дори най-щастливите двойки могат да се сблъскат със силата на нещастието, което постоянно сами провокират, без да си дават сметка. В държанието си можем да допуснем неволни неточности, които с течение на времето да скапват връзките ни с колегата и в последна сметка да скапват връзката ни. Кои са подлите привички, които доста хора имат и които могат да разрушат връзката ви?

1. Забравяте за приятелите си
Когато започнете връзка, забравяте за приятелите си. Излизате единствено с половинката си, тъй като сте погълнати един от различен или тъй като не желаете да предизвиквате ревнивост. Отделянето на все по-малко или никакво време за приятелите индиректно може да навреди на връзките ви с колегата, както и на връзките ви с най-близките до вас хора. За да сте щастливи, уравновесени и в естетика на първо място със себе си, не ограничавайте контактите с другари и близки.

2. Използвате думи, с които рушите връзката си
Много постоянно хората не си дават сметка по какъв начин използването на думи и изрази може да натежи дотам, че да унищожи любовта сред двама души. Сред най-отровните думи, които не би трябвало да употребявате, когато поддържате връзка с обичания човек, се подреждат „ би трябвало “, „ постоянно “, „ в никакъв случай “, „ само че “. Ако непрестанно употребявате „ ти постоянно “ и довършвате изречението с някакъв укор към колегата, той ще би трябвало непрекъснато да влиза в защитителен режим. Същото важи и за останалите думички, които постепенно, само че несъмнено подкопават любовта и връзката ви. Те са основа за спорове с наклонност към задълбочаване. Вместо да ги употребявате непрекъснато, пробвайте се да не таите в себе си неодобрение, което да води до диалози, съдържащи тези думи. Комуникирайте постоянно и намерено. Говорете за проблемите си в точния момент.

3. Фокусирате се върху саможертвите, които сътрудникът ви прави за вас, вместо да му благодарите,
Един елементарен образец за такива обстановки е, когато половинката ви реши да сготви вместо вас. Вие вместо да му благодарите стартирате да пускате иронични намеци, да вземем за пример „ Как се реши да се жертваш да сготвиш? Нямаше ли да гледаш футбол? “. С такива думи и изрази е доста евентуално да го откажете да ви прави изненади или да ви замества в кухнята. В дълготраен проект това държание освен ще го обезкуражи да прави жестове към вас, само че и ще срине връзката ви.

4. Лягате си по друго време
Натовареното всекидневие и работните задължения пречат на доста двойки да синхронизират времето си за сън. Налага се обаче да извършите всичко допустимо да си лягате дружно, тъй като разминаването в режима на съня води до утежняване на близостта и интимността във връзката.

5. Забравяте целувката за лека нощ
Целувката за лека нощ е благ и гальовен жест, който предизвиква близостта и свързаността сред сътрудниците във връзката. Дори да сте имали под напрежение ден, даже да сте имали спречкване или скандал, простете си и не забравяйте да си подарите целувка за лека нощ. Колкото и нищожно да наподобява в профил, тази целувка има доста повече мощ, в сравнение с допускате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР