Любовта на жената умира заради липса на внимание от страна

...
Любовта на жената умира заради липса на внимание от страна
Коментари Харесай

Любовта на жената умира заради постъпките на мъжа

Любовта на дамата умира поради липса на внимание от страна на мъжа

Защо фамилиите се разпадат? Всъщност по време на сватбата пред олтара постоянно (или съвсем винаги) има двама влюбени хора, които откровено желаят да са щастливи.

Но любовта е такова нещо, че е невероятно да я излееш в бутилка, да я затвориш и да знаеш, че няма да отиде на никое място. И двете страни са отговорни за разводите, само че през днешния ден ще поговорим за мъжа. Ето по какъв начин постепенно той убива любовта на дамата.

1. Липса на внимание
Вниманието за една жена е като въздуха. Дори да сте имали тежък ден, нищо не пречи да прегърнете жена си. Ако ли не, кажете й какъв брой е добра и какъв брой я обичате. Ако не го вършиме, тя ще реши, че не ви е нужна. Ако нямате отношение към нея, сигурно ще загубите любовта на тази жена.

2. Липса на похвали
Жените хвалят съпрузите, знаейки какъв брой значимо е това за тях. Но те също се нуждаят от хвалба. За вкусните кюфтета, за това, че е съумяла да стигне с детето до музикалното учебно заведение преди задръстването, за това, че е интелигентна, мъдра, любяща, добра в леглото или просто прелестна брачна половинка.

3. Липса на романтика
Спомняте ли си по какъв начин беше първоначално? Романтичните жестове подхранват една жена, изпълват я с сила и я карат да повярва, че връзката ви е жива. От романтиката дамите разцъфват. Не позволявайте на рутината да унищожи връзката ви.

4. Много рецензии
Критиката е градивна и разрушителна. Така че, даже огромна част от справедливата рецензия също въздейства на дамата разрушително. Тя ще унищожава здравословното самочувствие на жена ви и ще ви трансформира в тиранин. И това е нож в гърба!

5. Сравнение
Кажете почтено, ще ви хареса ли, в случай че жена ви стартира да ви съпоставя с други мъже? Сравнявайки брачната половинка си с други дами, казвате: “Харесвам ги повече от теб. ”

Вижте още: Картофени топки с кренвирш и сос – вкусна концепция за обяд

Любовта не наскърбява и не унижава обичания човек. И, в случай че не създадете семейство в името на любовта, тогава защо е всичко това?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР