Любовта може да пламне между всякакви хора, без значение от

...
Любовта може да пламне между всякакви хора, без значение от
Коментари Харесай

Ето каква е идеалната разлика във възрастта между мъж и жена

Любовта може да пламне сред всевъзможни хора, без значение от статуса им в обществото и възрастта. Дали обаче един подобен съюз може да бъде благополучен или пък е по-добре да се насладите на момента и да потърсите по по-подходящ сътрудник? Как биха се развили нещата, в случай че имате разлика в годините? На тези въпроси и още доста други ще откриете отговорите в идващите редове.

Хармонията в една връзка на първо място се дължи на прочувствената просветеност и способността на сътрудниците да позволяват проблемите, като реализират консенсус. Статистиката от своя страна също има своите наблюдения за човешките взаимоотношения и дълготрайността на брака.

Смята се, че разлика сред две и пет години е златната среда. Мъжът е по-голям от дамата, само че в умствено развиване и двамата са на едно равнище. От друга страна представителят на мощния пол е подготвен за семейство и може да пази своята годеница. Също по този начин, той не би оказвал прекомерно огромен напън и налагал своето мнение. Това повече се следи във връзки, чиято разлика е по-голяма. Ако пък сътрудниците са минали 30, то те са задоволително зрели и може да се случи нещо и сред връстници.

Двойката може да бъде и щастлива, в случай че дамата е малко по-голяма от мъжа си. Това е по този начин, тъй като той, в случай че е минал 30, към този момент си е самодостатъчен. Дамите, минали тази възрастова граница, пък са привлечени от младите мъже. Те ги намират за по-интересни и привлекателни.

Двойките, които са с по-голяма разлика в годините, към този момент се одобряват добре от обществото. Все по-често срещаме по-възрастни мъже с млада жена до тях. Това е изцяло обикновено и няма нищо необичайно. Дори е потвърдено, че дамите в подобен брак резервират по-лесно младостта си и свежия си тип.

Има пък бракове, в които дамата е по-голяма от мъжа. Младите мъже притеглят по-възрастните дами със своята прохлада и даже доверчивост. Болното място на такива връзки е, че младият сътрудник желае занимания и развлечения, до момента в който по-възрастният е податлив да си почива на мира и тишина. Споровете могат да зародят поради разминавания в мисленето, ползи и даже цели в живота. Затова тези връзки, в случай че не положат задоволително усърдие и взаимни отстъпки, няма да оцелеят дълго и ще са просто за мимолетно развлечение.

Също по този начин, в случай че мъжът е по-възрастен от дамата и то доста, постоянно има подозрение за самата жена. Хората мислят, че тя е с него  поради ползи и това се придвижва в връзките и може доста да им навреди.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР