Любовта и емоциите винаги са свързани. Без споделени емоции е трудно,

...
Любовта и емоциите винаги са свързани.
Без споделени емоции е трудно,
Коментари Харесай

Ето 10 знака за емоционално откъсване във връзката ви

Любовта и страстите постоянно са свързани.
Без споделени страсти е мъчно, даже невероятно да се поддържа щастлива любовна връзка. Всички сме чували за прочувствената непосредственост, ;преживявали сме я даже с някои сътрудници. Но какво е прочувственото отделяне? Накратко, то се характеризира с липса на усеща или друго чувство за връзка с колегата до нас. Възможно е в началото обичаният човек да ни е разрешавал да се доближим до вътрешния му свят, само че в следствие да се затвори. Причините за прочувствена изолираност биха могли да са разнообразни. Но по какъв начин да сме сигурни, че в нашата връзка от страна на колегата ни е налице такава?
Вижте 10 сигурни знака.

1. Вашият сътрудник наподобява безразличен от това, което имате да кажете – Обикновено вие сте този човек, който се пробва да построи непосредственост, само че той ви ни минимум не се интересува.

2. Не споделя своите проблеми или терзания с вас – Имаше време, когато вие сте била индивидът, към който вашият сътрудник се е обръщал, когато е имал неприятен ден, бил е обезпокоен, нуждаел се е от препоръките ви и така нататък Но напоследък това като че ли се е трансформирало и той не е толкоз прочувствено отворен към вас.

3. Той постоянно слагат потребностите си над вашите – Той не се вълнува от това по какъв начин се чувствате в избрани обстановки, даже в тези, които наподобяват дребни.

4. Не се трогва от вашите страсти – Понякога дамите в отчаянието си да притеглим вниманието на колегата си, може да станем мощно прочувствени, гневни. Когато възприятията ни са отхвърлени, обикновено е да усещаме болежка. Но обичаният ви не демонстрира интерес към страстите ви, не се вълнува от това, че ви наранява и така нататък

5. Все по-рядко демонстрира, че времето, което прекарва с вас му носи наслаждение - Очаквате, когато сте дружно с колегата си да се насладите на компанията си, само че това нормално не се случва. Той е ангажиран с телефона си, работа, даже когато сте на кино, като че ли е отегчен от наличието ви.

6. Той наподобяват равнодушен по време на спор – Конфликтите са нещо обикновено за всяка връзка. Но в случай че вие сте тази половинка от връзката, която се грижи за възобновяване на взаимоотношенията, до момента в който той неглижира обстановките, несъмнено това подсказва за прочувствено отделяне от негова страна.

7. Спрял е да показва любовта си към вас – С думи, само че най-много с дейности.

8. Сякаш към този момент не го вълнува толкоз секса с вас - Вашият полов живот несъмнено се е трансформирал. Той следва една рутина, сътрудникът ви се стреми да задоволи единствено личните си стремежи, претупва любовната игра не се вълнува от това да ви достави наслаждение.

9. Рядко поставя старания да ви създадат щастлива – Това е знак, че мъжът, с който имате любовна връзка несъмнено не се стреми към прочувствена непосредственост или в случай че е имало такава, то в този момент поставя старания да се отдалечи от вас.

10. Той се затваря в себе си, когато говорите за връзката ви - И на двама ви е ясно, че нещата сред вас не вървят добре. Вие евентуално го желаете по този начин обезверено за сътрудник, пробвате се да полагате старания. От друга страна, всякога когато желаете да поговорите за вас двамата, той демонстрира досада, става безмълвен, анулира тематиката и т.н.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР