Любовта е като втория шанс. Винаги ни сварва неподготвени. И

...
Любовта е като втория шанс. Винаги ни сварва неподготвени. И
Коментари Харесай

Любовта им отива: две двойки като от романтичен филм

Любовта е като втория късмет. Винаги ни сварва неподготвени. И постоянно е хубаво да я описваме и споделяме. Разказвали сме за много красиви, кралски, звездни и обилни сватби, само че вместо да вършим преглед на всички тези, които си споделиха „ да “ ще ви напомним за тези, чиито край беше по-добър от всеки сантиментален филм – същински и неочакван. Както би трябвало да е в любовта.

Приянка Чопра и Ник Джонас

Тя е на 40, а той на 29. Тя е една от звездите на Боливуд, взела участие в над 50 индийски кино лентата, коронована за Мис Свят през 2000 г. , известна в САЩ  със сериала „ Куонтико “. Той е кумир на най-малко две генерации тийнейджърки. Тя е Приянка Чопра, а той – Ник Джонас. Двойката, която подвигна извънредно красива женитба в замък в Раджастан, Индия. Те нямат дългогодишна връзка с типичен драматични истории. По-скоро ориста, и Ник, ги срещат няколко пъти.  Той твърди, че паднал на колене още при първата им среща. Докато стоял до бара, на празненството на Vanity Fair  след раздаването на наградите  Оскар през 2017-а, облечев н в костюм от кадифе и с бяла роза в джоба на сакото,  забелязал Приянка да влиза в ослепителна черна рокля.

„ Оставих питието си, паднах на едно коляно пред един куп хора и й споделих: „ Ти си същинска. Къде си била до момента “, споделя Джонас пред Vogue. Истината е обаче, че флиртът е започнал преди това – със известия, тъй като Приянка пътувала непрестанно сред Мумбай и Ню Йорк.
    View this post on Instagram           
A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Dec 12, 2018 at 4:10am PST

Красавицата прекарва гимназиалните си години в САЩ при познати и родственици на разнообразни места в страната, само че Ню Йорк и Куинс остават в сърцето й със своята хип-хоп просвета, в която се вписва най-добре – с плитките  и небрежните облекла. В родитата си обаче тя е безусловно пандизчия в дома си, защото баща й  желал да я защищити от увеличаващото се мъжко внимание. Дълги години й е неразрешено да се снима обществено с гадже, което в последна сметка става и нейно лично предписание.  Докато не се появава Ник. „ Не знам както направи с мен, трансформира ме в такова момиче. Ако можех да се изчервя, тъкмо в този момент сигурно щях да го направя “, споделя тя.

Първата крачка е на Джонас – той написа на Греъм Роджърс, с който тя играе в „ Куонтико “. Едва след това пише и на нея  – на 8 септември 2016.  И по този начин до първата им среща няколко месеца по-късно след церемонията по раздаването на наградите Оскар. Следва още една година, в която Ник и Приянка изобще не се виждат, докато не се засичат на традиционната Met Gala в музея „ Метрополитън “.  И след това пак  –  единствено след три срещи Ник към този момент е сигурен, че

желае да се ожени за нея. Прави й предложение през лятото на о. Крит, където прекарват рождения ден на Приянка. „ Така паднах на коляно още един път и й споделих: „ Ще ме направиш ли най-щастливият мъж на света, ожени се за мен. И тя мълча 45 секунди, не се майтапя, 45 секунди тишина “, споделя щастливият Ник.  Броени месеци по-късно Приянка публично споделя " да " на една от най-красивите сватби за 2018-а, която има няколко церемонии – нещо като " три дни яли, пили и се веселили ".

Тази година двойката разтопи сърцана на мнозина хора по света като оповестиха и демонстрираха новото попълнение в фамилията им.  Актрисата показа фотография с детето си в Instagram, дружно с прочувствено обръщение за Деня на майката, описващо първите месеци от живота на бебето. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР