Любовният романс между Григор Димитров и Никол Шерцингер е пред

...
Любовният романс между Григор Димитров и Никол Шерцингер е пред
Коментари Харесай

Медии на Острова пак разделиха Гришо и Никол

Любовният романс сред Григор Димитров и Никол Шерцингер е пред своя край, написа британският таблоид " Сън ". Първата ни ракета и поп певицата могат напълно скоро да се разделят, а повода е, че не е допустимо да се виждат.

Двамата имат доста натоварени графици, като Гришо пътува непрекъснато за разнообразни шампионати и се отдава на подготовка за тях. Сега той е в Пекин, където ще вземе присъединяване в шампионата от сериите АТР 500.

Никол пък е напълно отдадена на английското издание на " Х Factor " и извършва ролята на един от съдиите.

Двамата са дружно от 2 години, само че наподобява връзките им са съществено изстинали, пишат на Острова. Те поддържали контакт единствено и само по телефона, а срещите им ставали все по-редки.

" Никол дава всичко от себе си в предаването, а тренировките на Григор лишават цялото му време. Те са отдадени един на различен, само че в това време са разочаровани от това, че единствената действителна връзка, която поддържат, е по телефона ", цитира " Сън " източник, непосредствен до звездната двойка.

Никол намекваше непрекъснато, че желае семейство и е подготвена за женитба, до момента в който Димитров не е давал сходни индикации. Възможно е напълно скоро двете звезди към този момент да не са дружно.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР