Любовницата на Кубрат Пулев - Розали Петрова си пада по

...
Любовницата на Кубрат Пулев - Розали Петрова си пада по
Коментари Харесай

Гаджето на Кобрата развела 60-годишен

Любовницата на Кубрат Пулев - Розали Петрова си пада по по-зрели мъже, като преди Кобрата е любела 60-годишен мъж. Брюнетката е съумяла да разведе някогашния си другар Ненчо Драгиев, който е бил щастливо женен преди да срещне съдбовната хубавица. Драгиев е умрял в злополука с мотор преди 4 години.

Възрастовата разлика сред Розали и към този момент починалия мъж е била цели 35 години, научи Lupa.bg. Ненчо е бил роден през 1955 година, а новата обичана на Кобрата е набор 90, сподели инспекция на Lupa.bg. Връзката им, която е била известна на целия другарски и бизнес кръг на предприемача, е траяла седем-осем години.

"Тя можеше да му е щерка, само че това не я спря да го смъкна и да го разведе. Благодарение на него направи компания и стартира бизнес. Розали го убеди да създадат обща компания, а откакто той почина, бизнесът остана за нея ", разясняват осведомени.
Както стана ясно, Кобрата и Розали са закупили парцел на името на двамата преди време. Въпреки че етажът от къща е на името и на двамата, се допуска, че боксьорът самичък е заплатил цялата сума.

Интересното е, че единствено два месеца по-късно Петрова е почнала да търси нов покупател за парцела посредством компанията си "Родекс Естейт “. Розали желала да направи бартер без знанието на Кобрата, което мощно тормози околните му. Те считат, че любовницата му го е оплела в жестоки схеми за имотна машинация и се притесняват, че 30-годишната Розали ще се окаже рискова златотърсачка.

инстаграм андреа
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР