Любовните връзки изискват усилия и от двамата партньори, за да

...
Любовните връзки изискват усилия и от двамата партньори, за да
Коментари Харесай

Тези 4 неща правят мъжа щастлив във връзката

Любовните връзки изискват старания и от двамата сътрудници, с цел да се развиват и да носят задоволство през множеството време. Лесно двама души могат да попаднат в рутината. Връзката става монотонна, все по-малко си обръщат внимание, не помнят за обикновени неща един към различен. Когато обичаме, за нас е значимо да създадем обичания човек благополучен. Това оказва помощ и на нас да се усещаме добре.
В идващите редове ще узнаете за 4 дребни стъпки, с които да извършите благополучен вашия сътрудник.

Правете случайни интимни дейности
Това са тези дребни елементи, от които една връзка се нуждае. Малките жестове, които демонстрират обич и благодарност. Бъдете спонтанни в тези дребни изненади. Те могат да са оставяне на занимателни, подсказващи бележки или писане на буйно любовно писмо. Най-важно е да ги вършиме тогава, когато в действителност усещате, че имате ентусиазъм и предпочитание и когато обичаният ви не ги чака. Ето и няколко хрумвания:

Запалете свещи в спалнята. Звучи като факсимиле, само че по кое време бе последният път, в който създадохте любовна светлина за вас двамата?

Душ/вана за двама. У дома, когато пътувате някъде на отмора. Отново може да ви звучи клиширано, само че повярвайте, доста двойки не се сещат за това факсимиле, а са се впуснали в рутината на връзката.

Носете нещо секси. Може да не е единствено долни дрехи, може да е нова и секси домашна дреха. Мъжете виждат тези позитивни промени.

Направете му изненада в леглото. Мъжете обичат физическата фамилиарност, тъй че за какво да не се възползвате от това и да започнете, когато минимум го чака?

Повече многообразие в секса
Вероятно има секс пози, които бихте желали да пробвате с вашия сътрудник или да излезете от спалнята и да вършиме секс на друго място в дома. Чудесна изненада за един мъж, която няма метод да не му се хареса. Ако обичаният ви нормално е този, който управлява нещата, този път вие поемете самодейността.

Покажете му своята спонтанна страна
Случайните занимания следват същия модел. Вашата цел е да извършите нещо занимателно дружно. Не е нужно то да е неповторимо, просто нещо занимателно, което да опитате, като да полетите с балон, да извършите непринудено пътешестване до място, на което не сте били, да посетите урок по танци, грънчарство, готварство, купете си секс играчка, запазете час за масаж по двойки и т. н. Не забравяйте, че концепцията е да извършите нещо занимателно, а това може да стане даже с малко средства.

Споделете му какво чувствате към него
Това е загадка, която мъжете в никакъв случай няма да ни признаят, само че истината е, че те се нуждаят от убеденост тъкмо толкоз, колкото всеки различен човек. Може би някои от вас ще си кажат „ Той е наясно с възприятията ми към него “. Вероятно е по този начин, само че е хубаво понякога да чува какво значи той за вас. Говорете за това по какъв начин ви кара да се чувствате, кое ви прави щастлива, спомнете си занимателни моменти, в които той ви е карал да се усмихнете. Любовта се демонстрира посредством дейности, само че думите не са непотребни и от време на време е добре да знаем по какъв начин да ги използваме. Да признаеш страстите си, не те прави слаб и уязвим. Ако сте с точния сътрудник, той ще оцени вашите жестове и старания, които полагате за връзката ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР