Любовната сага между Лидия и Наско Колев май е приключила.

...
Любовната сага между Лидия и Наско Колев май е приключила.
Коментари Харесай

Тези снимки доказват, че Лидия и Наско Колев са разделени

Любовната сага сред Лидия и Наско Колев май е завършила. На последните фотоси русокоската пръска вманиачен съблазън, подобен какъвто избягваше да показва, до момента в който беше с рапъра.

Тя провокира сърцетуптене на мъжката част от почитателите. Демонстрира топ гъвкавост и съвършена фигура, които подържа с доста тренировки.

" Това е за всички мъже, т.е. за всички хора, които желаят животът им да е по-хубав, а не да се трансформират в амеби " –написа многозначно певицата. A дали този коментар е към съответен човек?

Стотици реакции и мнения заваляха под фотосите. Някои от тях бяха прекомерно разгорещени. Как ли е реагирал ревнивецът Наско на фотосите? Едва ли би му се понравило сходно държание от въпреки и към този момент някогашната му другарка.

Припомняме, че  следващ случай на домашно принуждение раздруса фолк гилдията преди няколко месеца. Жертва на него стана нежната пайнерка. Сигнали за това подадоха уплашени съседи. Ченгетата идвали на адреса неведнъж, само че несъответстващият от дрога и алкохол Атанас Колев ги гонел тъй като “бил почтен ”. Лидия също отричала за зверствата от боязън да не изгуби живота си в следващия побой, издават очевидци. Но да се надяваме, че всичко е към този момент в историята и младата музикална вяра ще откри щастието.

Автор: blitz.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР