Любов, комедия и драма се преплитат в Мен не ме

...
Любов, комедия и драма се преплитат в Мен не ме
Коментари Харесай

Руши Видинлиев е адвокат в Мен не ме мислете

Любов, комедия и драма се преплитат в Мен не ме мислете, новия сериал на бТВ, който стартира на 24 февруари. На фокус са сложени проблемите, страстите и въпросите на актуалния човек, поднесени посредством майсторско съчетание на майтапи и съвестност.

Актрисата Весела Бабинова, която наскоро се завърна на сцената и екрана след отпуск по майчинство, е Яна – бореща се за фамилията и характерността си. Тя отглежда две дъщери от двама татковци. Докато минава през тежък бракоразвод, Яна си фантазира, че може да пази ползите си сама – без юрист. Но няма огромен избор и стига до лъскава адвокатска фирма. Там публиката ще види Дария Симеонова.

Тя е двойка с Мартин (Руши Видинлиев), доста образован юрист, предан на работата си, само че постоянно оплитащ се в нелепи обстановки.

Пред камерата застават още фрагменти на Откраднат живот – актьорите Деян Ангелов, Ирина Митева и Любомира Башева. Сюжетът на сериала е акомодация на хитова поредност от Полша, а продуценти са Иван и Андрей от Междинна станция.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР