Любопитно Седмичен хороскоп: какво да очакваме Какво вещаят звездите за

...
Любопитно Седмичен хороскоп: какво да очакваме Какво вещаят звездите за
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: какво да очакваме

Любопитно Седмичен хороскоп: какво да чакаме Какво вещаят звездите за всяка зодия през тази седмица - това разкрива за нас астроложката Александра Иванчева  Александра Иванчева 18 ноември 2019, 17:10  Седмичен хороскоп: какво да чакаме
Седмичен хороскоп: какво да чакаме
 Как са изглеждали първите бензиностанции в България
Как са изглеждали първите бензиностанции в България
 Как да се оправим със признаците на простуда и грип за 24 часа
Как да се оправим със признаците на простуда и грип за 24 часа
 Избелване на зъбите с куркума. Работи ли?
Избелване на зъбите с куркума. Работи ли?
 5 техники за вярно дишане, които оказват помощ и в най-стресовите обстановки
5 техники за вярно дишане, които оказват помощ и в най-стресовите обстановки
 Мъж инцидентно снима сцена от
Мъж инцидентно снима сцена от " Жокера " под прозореца си (ВИДЕО)
 Това ли е новото гадже на Никол Шерцингер
Това ли е новото гадже на Никол Шерцингер
 Зодиите, за които 2020-а ще бъде незабравима
Зодиите, за които 2020-а ще бъде незабравима

ази седмица ще си поговорим за хората и звездите и най-важното – какво може да създадем, тъй че да се усещаме пълноценни. Независимо дали чакаме значими събития или се занимаваме с ежедневните решения, тематиките за всеки зодиакален знак ще излизат на напред във времето и ще търсят място в натоварения ни график.

Затова – обърнете им внимание и помислете какво желаете да извършите с тях, тъй че да избегнете „ вредите “ и да постигнете нежния, само че желан вътрешен баланс.
Овен
Позиции в любовта ще отстоява Овенът, който няма проблем с одобряването. В понеделник и вторник работният развой ще върви с ентусиазъм и е прекомерно допустимо да почувствате, че концепциите ви са добре признати, а философията в професионалния живот ви носи същинско задоволство. Отговорности и решения с конструктивен резултат за работната среда ще следват в четвъртък и петък. В края на седмицата ще се посветите на половинката или на колегата в бизнеса, с цел да решите по какъв начин да обедините другите гледни точки. Споделеният финасов и прочувствен запас ще бъде измежду значимите тематики за седмицата.
Телец
Семейството ще вълнува Телеца, който ще се опита да обърне внимание на околните, до момента в който взема решение по какъв начин да бъде свободен и да не се даде на напрегнати партньорства. Моментът е подобаващ за всеки диалог, който може да обясни остаряла обстановка и да облагороди връзките в професионалния или персонален тандем. Още в първите дни от новата седмица ще почувствате опция да се разкриете и усетите споделеност в любовта и дейностите, които обичате. Професионалните ни задължения ще вървят добре, в случай че полагате задоволително усърдие и отговорност, с цел да бъдем в крайник с графика и колектива.
Близнаци
Семейните каузи ще останат в ръцете на Близнаците, които ще би трябвало да се погрижат за цялата динамичност на всекидневието. Бързането и multitasking-а ще бъдат възнаградени с чувство за реципрочност и поддръжка от сътрудниците. Седмицата е подобаваща да помислите какъв брой виновни можете да бъдете в обичта и по какъв начин тя в никакъв случай да не се трансформира в обвързване за вас или за другия. Идеите на някои от представителите на меркуриевия знак ще се подредят, с цел да станат използвани в ново занятие. Най-важното е да не забравяте, че за изобретателните занимания, които същински въодушевяват въздушната буря, имат потребност от деяние в материалния свят!
Рак
Как да приказваме с обичания човек и с приятелите ни и по кое време би трябвало в действителност да ги чуем ще бъде тематика за Рака. Първите дни на седмицата могат да предизвикат и диалог за ново начинание и продан на хрумвания, които се въртят в главата ви. Комуникацията с професионалното обграждане ще бъде удобна, интервалът при започване на седмицата е подобаващ да споделите с колегит тези забавни неща, които се въртят в главата ви от доста време. Пренареждането на целите сред работа и семейство предвид на значимите връзки ще бъдат една от тематиките на седмицата.
Лъв
Как да запазят себе си измежду желанията на останалите ще вълнува Лъвовете при започване на седмицата. Усещането, че в действителност са обичани и както нормално – могат да вършат, каквото си пожелаят, ще надделее и във вторник атмосферата ще бъде приятна за всевъзможни креативен занимания. Продължението на седмицата е уместно за диалози с екипа, които да структурират активността - дано това не се трансформира в безусловен разговор с управителните позиции. Моментът е подобаващ да довършите нещо стартирано вкъщи или значим диалог със фамилията, който остава във въздуха.
Дева
Радостта е в фамилията, а в областта на ученето, връзката и пътуването царува същинска динамичност! Периодът е подобаващ Девите да положат своя изобилен реусрс от старания и да довършат тематики с учене. В средата на седмицата е допустимо да вкарате ред в графика, тъй като понятито „ свободно време “ е изцяло изчезнало – най-важното е, че за задачата ще получите поддръжка от фамилията. Моментът е подобаващ и за структуриране на финансовата сфера. Искаме ли да си разрешаваме повече за наслаждение или в противен случай – време е да погледнем към по-важни неща? Нека си отговорим в този момент.
Везни
Социалният живот ще търси Везните в понеделник, а през това време те ще би трябвало да премислят какъв брой сила дават и по какъв начин се оправят с салдото на предоставяне и приемане. Идеята за придобиване на нови умения ще се прокрадва и е допустимо да оформи първи хрумвания. Комуникацията през идващите дни ще бъде приятна и ще чувствате наслаждение от всички детайли на общуването. В средата на седмицата е допустимо да поемете руля в фамилните въпроси – евентуално вие имате капацитета да се справите с всичко необходимо. Най-важното е, че чувството за вътрешна полезност ще бъде до вас тази седмица.
Скорпион
Решения на работното място и договаряния с сътрудници ще маркират началото на седмицата при Скорпионите. Първите дни са подобаващи за финансови диалози, само че единствено такива, които към този момент са стартирани. Възможно е да се почувствате оценени за уменията и насъбрания опит. В сряда и четвъртък е превъзходен помент да се обадите на околните другари, които имат потребност от вас или да отделите време за отлагани въпроси в връзката. Вътрешното ви преподреждане ще повлияе на цялото ви обграждане. Не забравяйте – светът резонира на нашето отношение.
Стрелец
Импулсът да създадат нещо непринудено ще завладее Стрелеца при започване на седмицата. Да кажа ли какво желая в любовта? Някой ще ме чуе ли за какво този план може да върви доста по-добре? Тези и доста други въпроси ще пораждат, а единствено след ден ще усетят, че обстановката надалеч не е толкоз неразрешима. Още във вторник слънцето ще изгрее на улицата на Стрелеца и той ще се почувства уравновесен. В сряда и четвъртък кариерните тематики и отговорности ще ви предизвикат да бъдете структурирани и решителни. В края на седмицата персоналните и другарски връзки ще са елементарно запалими – допустимо е и двете страни в диалога да желаят да последват своя ентусиазъм, без предпочитание да се съобразят. Помислете по какъв начин да съхраните салдото, без да попаднете в прочувствена борба.
Козирог
Крехък баланс сред партньорството, професионалния и персоналния живот ще вълнува Козирога при започване на семдицата. Твърде допустимо е да употребявате ретроградния Меркурий за дълго отлаган диалог и да поставите картите на масата по отношение на заплащане и финансови сделки. Ако усещате непреодолимо предпочитание да извадите картата и да пазарувате до изнемогване – не го правете. По-добре си подарете обич към себе си с релаксиране и открийте за какво е значимо да си казвате по-често, че се обичате.
Водолей
Кога всички започнаха да се наскърбяват толкоз елементарно? Не бяхме ли всички от един тим? Темата за връзката ще започва седмицата и някой Водолей може би ще се почувства загубен в превода. Тези, които учат или се насочат на път ще би трябвало да се съобразят с още някой, който има свое мнение по тематиката. Всичко това ще е за малко и в средата на седмицата ще се почувстваме още веднъж удобно в колектива, който ни обича и с най-ексцентричните ни хрумвания. Добре е да бъдете деликатни в ръководството на бюджета – единственото, което се желае от вас е структурурано отношение към парите и отговорност в харченето им.
Риби
Работа, работа, работа...изобщо ще си умря ли в миналото? Усещането е това и да, би трябвало да откриете метод да пестите сила и да се погрижите за тялото си. Средата на седмицата ще ви подсети, че сте ценени и положените старания си костват, въпреки и от време на време да би трябвало да преодолявате себе си. Баланс в връзките, вдишване на отговорност и опция да отстоявате себе си в колектива ще предложат сряда и четвъртък. В края на седмицата си създайте уикенд с придвижване и многообразие, тъй че да трансформиарте вътрешната динамичност във вълнуващо прекарване.

Повече информация можете да получите на STELLARMIND. Може да се свържете с Алекс Иванчева на посочения адрес: [email protected]
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР