Любопитно Рокади в отношенията между героите в Ягодова луна Неочаквани

...
Любопитно Рокади в отношенията между героите в Ягодова луна Неочаквани
Коментари Харесай

Рокади в отношенията между героите в "Ягодова луна"

Любопитно Рокади в връзките сред героите в " Ягодова луна " Неочаквани съюзи ще изненадат феновете в идния епизод  Василена Василева 10 април 2020, 15:51  Рокади в връзките сред героите в Източник: Нова тв
тношенията сред героите в осми епизод на „ Ягодова луна “ във вторник (14 април) от 22 часа, по NOVA ще претърпят непредвидени за феновете промени. Досегашни врагове ще влязат непринудено в съюз, а нови познанства ще свържат персонажи, сред които до момента не е имало допирни точки.

Водени от желанието за възмездие Ирина (Рая Пеева) и Живака (Стефан Иванов) ще си свидлив ръцете в идния епизод на сериала. В очите на двамата врагът към този момент е общ – Георги (Александър Сано). Ирина има проект, който ще сложи някогашния й избраник в извънредно неприятна обстановка. Живака от своя страна ще нападна сътрудника си, който ненавижда поради общото минало на бащите им, посредством професионална пречка, която още веднъж ще сложи кариерата на Георги на карта.

Случката няма да остане незабелязана от Ангел Генчев (Христо Мутафчиев) и той незабавно ще оцени капацитета на младата журналистка. Целта му ще бъде допустимо най-скоро да я притегли към своя тим. Тази задача ще сложи на сина си Боян (Димо Алексиев), който този път наподобява ще се оправи бързо с тази обстановката.

И в този епизод историите от предишното ще изиграят значима роля. Те ще разкрият още една част от тъмните схеми, които са правили преди време Цвета (Невена Бозукова) и Ангел. Зрителите ще станат очевидци на забавен диалог сред двамата от нощта преди гибелта на бащата на Георги – Димитър (Ивайло Захариев).

Как ще се развият връзките сред Георги и Рая (Радина Боршош) след първата им целувка? Къде ще я заведе смелият пожарникар на втора среща и какво ще провали приятното им превозване дружно? Какъв ще бъде отговорът на Любо (Асен Блатечки) на поканата за обяд от Ангел Генчев? - феновете ще схванат във вторник (14 април), в 22:00 часа, единствено по NOVA.

Не пропускайте „ Ягодова луна “ всеки вторник от 22:00 ч. по NOVA!

Всичко за сериала следете на страницата на NOVA и във Фейсбук.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР