Любопитно Необозримото творчество на Кольо Карамфилов Специалната селекция с картини

...
Любопитно Необозримото творчество на Кольо Карамфилов Специалната селекция с картини
Коментари Харесай

„Необозримото” творчество на Кольо Карамфилов

Любопитно „ Необозримото ” творчество на Кольо Карамфилов Специалната селекция с картини от разнообразни интервали в творчеството на художника може да се види от 4 до 20 октомври 5 октомври 2019, 16:39  „ Необозримото ” творчество на Кольо Карамфилов Източник: Георги Димитров / Vesti.bg
удожникът, който умееше „ да взривява облаците” (по Елин Рахнев) ще оживи стените на Артгалерията в НДК от 4 до 20 октомври. Произведения от разнообразни интервали в артистичния живот на обичания художник, предоставени от галеристи, частни колекционери и другари, ще бъдат показани в изложбата „ Необозримо за Кольо Карамфилов”.

През годините художникът работи в съвсем всички жанрове на образното изкуство – графика, живопис, статуя, пърформанс, съоръжения, снимка. Освен това той се изявява като режисьор и сценарист.

ВИЖТЕ ЧАСТ ОТ ИЗЛОЖБАТА В ГАЛЕРИЯТА НИ
" Необозримото " творчество на Кольо Карамфилов  Необозримото творчество Кольо Карамфилов  Необозримото творчество Кольо Карамфилов  Необозримото творчество Кольо Карамфилов  Необозримото творчество Кольо Карамфилов
На изложбата в НДК ще бъдат показани и фрагменти от филми за и с присъединяване на Кольо Карамфилов в опит да се построи обозрима картина на разноликото му творчество. Също по този начин на откриването на изложбата ще бъде показан двуезичен азбучник, особено квалифициран за събитието.

Проектът е част от формалната стратегия на Европейска столица на културата – Пловдив 2019. НДК е сътрудник на плана в частта с представянето му в София.

Официалното разкриване е на 4 октомври от 18:30 ч. Любителите на изкуството ще могат да се насладят на изложбата до 20 октомври сред 11 и 18 ч. Входът за гости е свободен.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР