Любопитно малко дете във вторник спечели титлата на един от

...
Любопитно малко дете във вторник спечели титлата на един от
Коментари Харесай

Дете изпълзя под оградата на Белия дом

Любопитно малко дете във вторник завоюва купата на един от най-малките натрапници в Белия дом, откакто се промъкна през металната ограда от северната страна на имението на шефа.

Офицери от униформения отдел на Тайните служби на Съединени американски щати, които дават отговор за сигурността в Белия дом, минаха през Северната поляна, с цел да приберат дребното и да го съберат с родителите му на Пенсилвания Авеню. Достъпът до комплекса беше стеснен за малко, до момента в който чиновниците правиха събирането. Полицаите разпитаха в резюме родителите, преди да им разрешат да продължат пътя си.

Говорителят на тайните служби Антъни Гулиелми сподели, че чиновниците " се натъкнаха на любопитен млад клиент по продължение на северната ограда на Белия дом, който за малко влезе в територията на Белия дом ".

„ Системите за сигурност на Белия дом неотложно задействаха офицери от Тайните служби и дребното дете и родителите бързо се събраха още веднъж “, сподели той в изказване.

Това може да е първото сполучливо навлизане в комплекса, откогато оградата на Белия дом беше удвоена на височина до почти 13 фута (3,96 метра) през последните години след поредност от пробиви в сигурността. Въпреки че е по-висока, новата ограда има спомагателен инч пространство сред коловете, за общо 5½ инча (12,7 сантиметра) сред стълбовете.

По-големи деца от време на време се забиват в емблематичната преграда, която също е сцена на демонстрации, като протестиращите се приковават към оградата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР