Любопитно Ето какво трябва да знаете преди да си вземете

...
Любопитно Ето какво трябва да знаете преди да си вземете
Коментари Харесай

Ето какво трябва да знаете преди да си вземете куче

Любопитно Ето какво би трябвало да знаете преди да си вземете куче Дали е време за нов домакински любим?  Ива Ваташка 28 август 2019, 11:28 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Ето какво би трябвало да знаете преди да си вземете куче
Ето какво би трябвало да знаете преди да си вземете куче
 Брадли Купър е неузнаваем и с нова визия
Брадли Купър е неузнаваем и с нова визия
 Човекът, който върна Южна Добруджа на България
Човекът, който върна Южна Добруджа на България
 Забранените афери на граф и графиня Маунтбатън
Забранените афери на граф и графиня Маунтбатън
 Уеб сериалът „ Следвай ме “ с финален сезон
Уеб сериалът „ Следвай ме “ с финален сезон
 Експерти: вечерният секс е потребен за съня
Експерти: вечерният секс е потребен за съня
 Песните, за които не знаехте, че са кавъри
Песните, за които не знаехте, че са кавъри
 5 здравословни и вкусни заместители на нездравословните храни
5 здравословни и вкусни заместители на нездравословните храни

скате да има някой, който да ви посреща всеки ден след работа? Да ви следва неразделно и да е ваш правилен приятел? Тогава е време да си вземете куче. Едно малко пухкаво топче, което да стане новият член на фамилията ви.

Преди да отидете до магазина или приюта, с цел да си купите или осиновите някое куче, би трябвало добре да се запознаете с отговорностите, които това решение носи.

Първо би трябвало да се убедите, че всички у дома са съгласни.

Ако работите по през целия ден или пътувате постоянно, то ще се наложи някой да поеме грижите за вашето куче. Тъй като цялото домакинство ще взе участие в развъждането му, то е добре да прецените дали всички ще са подготвени за тази стъпка. Дали децата ви или другите домашни любимци ще съумеят да съжителстват спокойно с новото попълнение. Ако някой от околните ви има алергия, то тогава взимането на куче може да не е най-хубавата концепция.

Изчислете какъв брой ще ви коства.

Да имаш куче у дома е финансова инвестиция. Трябва да изчислите дали бюджетът ви може да покрие месечните потребности от храна, разходки, визити при ветеринар (ваксинации, обезпаразитяване, кастрация), маркиране и регистрация, и всичко належащо за развъждането на кучето. Да не забравяме и сумата за пазаруването му. Ако решите да си осиновите от подслон, тогава няма да плащате нищо, тъй като животните оттова са безвъзмездни и освободени от такси. За да обучите добре кучето си, изключително в случай че породата му го изисква, е добре да се консултирате с треньор на кучета.

Помислете за възрастта на кучето (бебе или възрастно).

Много хора избират дребни кученца пред възрастни такива, тъй като считат, че това е съвършеният домакински любим, без да осъзнават какъв брой доста работа има по развъждането и възпитаването им. Затова е добре да прецените метода си на живот и ще можете ли да започнете от нулата с вашето бъдещо куче.

Изберете порода, която ще подхожда на метода ви на живот.

Когато се спирате на типа куче, недейте да избирате по външния тип, а се запознайте с особените характерности на обособените породи. Някои от тях изискват повече време за разходка и игри, а други мъчно биха се разбрали с останалите домашни любимци във вашия дом.

Обмислете какъв брой време ще имате, с цел да обучите кучето, какво пространство от вкъщи си ще му отделите и дали ще можете да поемете този ангажимент, който е за цялостен живот.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ива Ваташка Източник: куче развъждане препоръки .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Министерство на вътрешните работи разгласява нови фотоси за убийството в Негован Министерство на вътрешните работи разгласява нови фотоси за убийството в Негован  <br> Близкият изток пред война след израелски офанзиви <br>
Близкият изток пред война след израелски офанзиви
 <br> <strong> 5 здравословни и вкусни </strong> заместители на нездравословните храни <br>
5 здравословни и вкусни заместители на нездравословните храни
 <br> Защо <strong> коремните преси </strong> могат да бъдат <strong> рискови </strong>? <br>
Защо коремните преси могат да бъдат рискови ?
Последни  <p style= Ето какво би трябвало да знаете преди да си вземете куче  Още разкрити гробове на Перперикон, секрети находки от свещения град Още разкрити гробове на Перперикон, секрети находки от...  <p><span style= Брадли Купър е неузнаваем и с нова визия  <p>Арестуваха шефа на&nbsp;дирекцията по сигурност на&nbsp;храните в Бургас</p> Арестуваха шефа на дирекцията по сигурност...  На фотографията: Стойчо Стойчев и Мария Пиргова Манолова vs. Фандъкова: Кой ще поведе в борбата за София  Будимир Куйович Случаят " Куйович ": Намалена присъда, прегрешения, Румен...  В първи клас - пет съвета за родители В първи клас - пет съвета за родители  <p><strong>Човекът</strong>, който върна <strong>Южна Добруджа</strong>&nbsp;на България</p> Човекът, който върна Южна Добруджа на България  <p>Експерти: В Русия е избухнал нуклеарен реактор</p> Експерти: В Русия е избухнал нуклеарен реактор  войводиново Напрежение във Войводиново, за какво роми съдят България в...  Архив Астрономи откриха " планета като никоя друга до момента "  Иван Йорданов Втори ден Министерство на вътрешните работи търси мъж, липсващ в гора във Варна  Камион разля 8 тона масло на основна артерия в София Камион разля 8 тона масло на основна артерия в София  Мая Манолова Мая Манолова за парцела на щерка й в центъра на София  <p>Volvo S60 чупи стандарти (тест драйв)</p> Volvo S60 чупи стандарти (тест драйв)  <p><strong>Забранените афери</strong> на граф и графиня Маунтбатън&nbsp;</p> Забранените афери на граф и графиня Маунтбатън  <p><strong>Приложения</strong>, с които да отбраните чатовете си</p> Приложения, с които да отбраните чатовете си  Борисов към Борис Джонсън: Ще създадем всичко допустимо за Брекзит със договорка Борисов към Борис Джонсън: Ще създадем всичко допустимо...  Българин е бил погубен на остров Родос Българин е бил погубен на остров Родос  Министерство на вътрешните работи разгласява нови фотоси за убийството в Негован Министерство на вътрешните работи разгласява нови фотоси за убийството в Негован Всичко от през днешния ден Виц на деня - Току що напуснах работа. Не можех повече да работя за този човек, по-късно, което ми сподели! - Какво ти сподели? - Уволнен си... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Ивет Лалова с следващ триумф  Той е българският господин за един ден  Днес на Шипка е положен първият камък на българската независимост  Откриха нова златна мина у нас  Защо 2 млн. души се хванаха за ръце и пяха дружно против Съюз на съветските социалистически републики  Млад мъж избави две деца и оцеля по знамение в „ Аспарухово ” Водещи вести  <p>Арестуваха шефа на&nbsp;дирекцията по сигурност на&nbsp;храните в Бургас</p> Арестуваха шефа на Областната дирекция по сигурност на храните в Бургас  Камион разля 8 тона масло на основна артерия в София Камион разля 8 тона масло на основна артерия в София  Мая Манолова Мая Манолова за парцела на щерка й в центъра на София  Будимир Куйович Случаят " Куйович ": Намалена присъда, прегрешения, Румен Петков  Иван Йорданов Втори ден Министерство на вътрешните работи търси мъж, липсващ в гора във Варна  <p>Експерти: В Русия е избухнал нуклеарен реактор</p> Експерти: Няма подозрение, в Русия е избухнал нуклеарен реактор  <p>Volvo S60 чупи стандарти (тест драйв)</p> Volvo S60 чупи стандарти (тест драйв)  В първи клас - пет съвета за родители В първи клас - пет съвета за родители  Архив Астрономи откриха " планета като никоя друга до момента "  На фотографията: Стойчо Стойчев и Мария Пиргова Манолова vs. Фандъкова: Кой ще поведе в борбата за София  войводиново Напрежение във Войводиново, за какво роми съдят България в Страсбург  Борисов към Борис Джонсън: Ще създадем всичко допустимо за Брекзит със договорка Борисов към Борис Джонсън: Ще създадем всичко допустимо за Брекзит със договорка  Българин е бил погубен на остров Родос Българин е бил погубен на остров Родос  Президентът Румен Радев организира среща с виновните министри за чумата по свинете. На срещата участват: Томислав Дончев, Десислава Танева, Младен Маринов, Нено Димов. Рад
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР