Любопитно Даяна и нейната рокля на отмъщението (СНИМКИ) С тази

...
Любопитно Даяна и нейната рокля на отмъщението (СНИМКИ) С тази
Коментари Харесай

Даяна и нейната рокля на отмъщението

Любопитно Даяна и нейната " рокля на отмъщението " (СНИМКИ) С тази рокля Даяна мълчешком декларира: " Не ми пука "  Христо Боснев 27 август 2019, 10:25 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Даяна и нейната
Даяна и нейната " рокля на отмъщението " (СНИМКИ)
 Защо коремните преси могат да бъдат рискови?
Защо коремните преси могат да бъдат рискови?
 Походът на изкуството против стените
Походът на изкуството против стените
 Каква музика слушат Барак и Мишел Обама?
Каква музика слушат Барак и Мишел Обама?
 Учени: Интимните връзки имат обезболяващ резултат
Учени: Интимните връзки имат обезболяващ резултат
 Ивет Лалова с следващ триумф
Ивет Лалова с следващ триумф
 Обвиниха Софи Търнър, че носи сандали с чорапи. Тя отговори
Обвиниха Софи Търнър, че носи сандали с чорапи. Тя отговори
 Мелания и Брижит раздават целувки по време на срещата на Г-7
Мелания и Брижит раздават целувки по време на срещата на Г-7

ейди Даяна несъмнено ще продължи да бъде "принцесата на народа ", само че и също една от най-влиятелните дами в края на XX в.

Тя е обичана от милиони хора по света до през днешния ден, ще бъде запомнена освен със своята външна хубост, само че и положително сърце.

Животът й външно наподобява като приказка, само че от вътрешната страна нещата наподобяват по напълно различен метод.

В началото на 90-те години бракът сред Даяна и Чарлз стартира да се разпада, нещо, което в началото е отричано, а по-късно превърнато в сензация от международните медии. Принцът и принцесата на Уелс се разделят на 9 декември 1992 година

Раздялата е към този момент факт, а медиите по света наблюдават всяка стъпка на Даяна и Чарлз.
Разкриха скришен трик, който е прилагала принцеса Даяна  ао  ао  ао  ао
На 29 юни 1994 година Даяна участва на събитие, проведено от "Венити феър ", облечена в къса, прилепнала по тялото черна рокля, с надълбоко деколте и паднали плещи. Роклята се трансформира в сензация. Принцесата шокира доста хора.

С тази рокля Даяна мълчешком декларира:

"Не ми пука ", пишат от Huffington post.

View this post on Instagram
The straight up savage revenge look #FyouCC

A post shared by Princess Di (@ladydirevengelooks) on Jul 26, 2018 at 6:38pm PDT

В този ден на екран излиза документален филм с принц Чарлз по националната телевизия, в който той споделя за живота и връзката си с Даяна. Целта на документалния филм - да възвърне положителния имидж на принца след раздялата.

Очакванията не стават действителност.

Водещият пита дали Чарлз е бил "верен и почтен " с Даяна по време на брака им. Принцът дава отговор "Да ", само че до момента в който не е станало "безвъзвратно и разрушиму, двамата опитахме ", добавя още Чарлз в документалния филм.



Не е ясно дали Даяна е вложила особено значение на черната рокля от същия ден през 1994г., само че едно е несъмнено - тя се трансформира в един от най-емблематичните фешън моменти на починалата принцеса.

Дрехата става известна като "роклята на отмъщението ".

Модният експерт Алекс Лонгмор споделя, че хората са видели за първи път "новата принцеса ". С черната рокля тя излъчва убеденост и самостоятелност, надалеч от кралския протокол, споделя още Алекс.

Кралският биограф Андрю Мортън споделя, че Даяна е трябвало да се появи с друга рокля на събитието, тоалет на "Валентино ".

В последния миг Даяна трансформира решението си, тъй като от марката са се похвалили, че принцесата ще бъде с техен тоалет.

Според дизайнерката, дръзката черна рокля била подготвена за Даяна много по-рано, само че тогава принцесата не е желала да я облича, тъй като не се чувствала удобно.

Why Princess Diana's revenge dress is still relevant, 25 years on - https://t.co/f1D6XxCWV0,Affordable fashion UP to 50% off Men: https://t.co/RC4mh8PEP4 Women: https://t.co/yspWHEDLqV pic.twitter.com/5KmtUmCmBG
— Christi (@Christi77754420) June 28, 2019
Даяна и Чарлз се развеждат публично през 1996г.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Източник: принцеса даяна рокля възмездие мода
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР