Любопитният цигански хороскоп точно определя чертите на характера, шансовете в

...
Любопитният цигански хороскоп точно определя чертите на характера, шансовете в
Коментари Харесай

Цигански хороскоп – Той разкрива таланта ви и житейските шансове. Ето характеристиките на 12-те знака

Любопитният цигански хороскоп тъкмо дефинира чертите на характера, възможностите в живота и гениите на всеки от 12-те знака на зодиака.

Ромите постоянно са били отлични в изкуството да предсказват и разчитат бъдещето благодарение на картомантия (карти за гадаене) и хиромантия.

Ето тайните на циганския хороскоп, описанията на 12-те знака на зодиака и тайните на циганските карти, които ще ви разрешат да разберете по-добре ориста си.

Какво е цигански хороскоп?

През вековете и историята ромите са се трансформирали в майстори  на изкуството на гадаене, което практикуват основно посредством карти за гадаене или четене на линиите на ръката. Що се отнася до картите за гадаене, ромите имат свое лично Таро, датиращо от 15 век .

Имат и личен хороскоп, който сходно на западния хороскоп е разграничен на няколко зодиакални знака.

Циганският хороскоп е разграничен на дванадесет знака, избрани за всеки човек съгласно датата на раждане. Те се характеризират с това, че са показани от ежедневни предмети, като нож, валута или свещник.

Циганският хороскоп разказва хората по многоизмерен метод. Той дефинира техните черти на характера, мощни и слаби страни, скрити гении и качества, които си коства да се култивират и употребяват по пътя на живота.

Също по този начин се приказва за моделите, които употребяват в професионалния и любовния си живот.

Цигански карти Таро

Циганският хороскоп не е единственият способ за гледане в бъдещето съгласно ромските обичаи. Също толкоз известни са  циганските карти , които изобразяват ежедневни обстановки, потребности и човешко държание, които всеки е претърпял или ще му се случат в бъдеще.

Ромските карти за гадаене са изключително потребни за приемане на отговори и препоръки за всекидневието. В взаимозависимост от въпроса, циганските карти дават подробна информация, която може да предотврати или понижи отрицателните резултати от решенията.

Използването на цигански карти е целесъобразно, когато е нужна специфична помощ преди решение на значими житейски въпроси.

Циганските карти са доста лесни за научаване спрямо картите Таро. Това обаче не значи, че те имат единствено едно значение. Както всички други карти за гадаене, те могат да бъдат доста комплицирани.

Простото обрисуване на обстановки, хора и претекстове улеснява разбирането на смисъла на всяка карта. Всяка от  36-те цигански карти  е разказана в детайли. Благодарение на профилираната литература и управления можете да задълбочите знанията си или да се изненадате от това, което тези карти имат да кажат.

В взаимозависимост от въпроса и системата за нареждане можете да получите доста и на първо място доста точни отговори и информация от циганските карти.

Трудността за начинаещите в четенето на карти нормално е да решат за избрана интерпретация . Тъй като всяка една циганска карта е същински пакет от информация и има доста смисли, постоянно не е елементарно да се разпознава верният отговор.

Поради приликата в изображенията, имената и смислите им, картите Кипър постоянно се назовават ​​неправилно или се бъркат с цигански карти. Но те не са идентични. Основната разлика сред ромските карти и сходни тестета е, че  те не са номерирани .

Днес циганските карти са все по-популярно средство за гадаене, само че познанията за тези карти са към момента много небогати, а професионалната литература е малко.

Имена на цигански карти и техните тълкувания

В тестето има 36 цигански карти, а вярното им пояснение не е елементарно изкуство. Всеки от тях съдържа доста смисли, постоянно спорни, чието вярно разчитане изисква доста опит. Ето смисъла на циганските карти:

  • Бяла карта – дава отговор за висшите сили, които разрешават личностно развиване
  • Вдовица – загуба на обичан човек или вдишване на нов път
  • Малко пари – да станете финансово постоянни или да изпаднете в задължения
  • Вдовец – фамилни проблеми или среща с неверен човек
  • Копнеж – разлъка с сътрудник или липса на положително отношение
  • Радост – нова обич или спор с сътрудник
  • Верност – разлъка или уважението на околните
  • Писмо – символизира щастливи или неприятни вести
  • Неочаквана наслада – несбъднати фантазии или среща с половинката
  • Тъга – бягство в неистини или да се наложи да понесете следствията от предишното
  • Мислене – преустановяване на дългогодишно другарство или друго
  • Офицер – могъщ сполучлив човек или тиранин, който не търпи съпротива
  • Нещастие – злополука или разкъсване с неприятни привички
  • Сватба – прекалено много струпване на отговорности или възобновяване на усеща към някогашна обич
  • Смърт – насила да се избере избран витален път или неуспех
  • Подарък – инцидентна, нежелана среща или радостно събитие
  • Дете – опасност от близки или радостни вести
  • Надежда – спорове във връзката или нужда от взимане на положителни решения
  • Щастие – среща с човек с чисти планове или неуспех
  • Любовник – любящ идеалист или нападателен нарцисист
  • Любовница – предвестител на самотност или откровен подкрепящ човек
  • Болест – амнистия или отровен сътрудник.
  • Постоянство – отчитане на неточности или среща с виновното лице
  • Тъга – излизане нескрито от измамите на околните или тържеството на истината
  • Съобщение – проблеми, породени от несъразмерна доверчивост или непорочност на желанията
  • Враг – идно изменничество или задължения
  • Лъжа – неистина, която ще докара до покруса или до поправяне на неточности
  • Съдия – затруднение на живота или служебни проблеми
  • Експедиция – възстановяване на благосъстоянието или фамилни проблеми
  • Духовенство – липса на убеденост или победа на мъдростта
  • Ревност – изменничество или затруднения в една връзка
  • Крадец – пристрастеност към хора, живеещи над закона или неистина
  • Дом – неизменност във връзка или ревнивост
  • Посещение – проблеми с възрастни хора или нарушение на възприятието за сигурност
  • Загуба – човек, който ще ви помогне да постигнете фантазиите си
  • Пари – триумф
  • Любов – идващо благополучие или двуличие

Цигански хороскоп – зодии и техните характерности

Купа: 21 януари – 19 февруари

Според циганския хороскоп Купата (Чаша) значи подарък на единение и неприкритост. Представителите на тази зодия са изобретателни, истински и малко нерешителни , само че доста щастливи.

Те са склонни да губят, само че непрекъснато търсят щастието и се пробват да го предадат на всички към себе си. Те се грижат за благополучието на хората към тях, макар че могат да бъдат завладяващи и ревностни. Те са изобретателни и непредубедени, търсят нови прекарвания в любовта.

Особена мощ имат за тях канелата и аквамарина.

Параклис: 20 февруари – 20 март

Параклисът символизира религиозността и вярата. Хората, родени под този знак, са съществени, тихи и подозрителни. Въпреки това, те също имат огромна дарба да основават близки контакти и другарства, а също така  имат огромна духовна мощ .

Обичат и спокойните и тихи места, тъй като там се усещат най-добре. На работа нормално са бизнесмени. Те са извънредно идеалисти, дават всичко за неща, които считат за благородни. По същия метод те се жертват в любовта. Когато преживеят отчаяние, е доста мъчно да им се доверите още веднъж.

Аметистът е техният вълшебен камък, а глицеринът е ароматът, който им подхожда най-вече.

Кама: 21 март – 20 април

Според традицията на циганския хороскоп Камата символизира бърз и пряк метод за справяне с проблемите.

Хората, родени под този знак, са практични, малко импулсивни и обичат да се състезават. Освен това те сигурно имат  страхотна вътрешен глас и качества, които ги вършат страхотни водачи .

Представителите на този знак са задълбочени, педантични, от време на време малко студени и пресметливи. Символът на камата значи триумф, безмилостна битка за победа във всяка област на живота.

Камата в циганския хороскоп е съчетана със зелен яспис и мирис на лавандула.

Корона: 21 април – 20 май

Короната в циганския хороскоп символизира непорочност и грациозност. Представителите на този знак са извънредно лоялни,  чувствителни и сантиментални, въпреки и малко горди .

Обичат просперитета и лукса и елементарно могат и да си го завоюват. Те не чакат някой да им даде нещо. Те са крале или кралици по метода, по който се ориентират в света. Те са изискани, от време на време малко публични. Обикновено постановат мнението си – не принудително, а по разбиране. Те се държат по същия метод в любовта и работата. Поради това пренебрежително отношение, толкоз типично за зодия Корона, те могат да генерират антипатии, до момента в който не се опознаят по-добре.

Ароматът на роза нормално се свързва със знака на Короната, а сапфирът е камък, който им придава специфична сила.

Свещник: 21 май – 20 юни

Свещникът символизира мъдрост и обилие от хрумвания. Хората, родени в този знак, са интелигентни и отзивчиви, както и малко упорити, което им разрешава да основават трайни другарства. Те знаят отвън всякакво подозрение, че са  обичани от хората към тях .

Освен това са отзивчиви и съчувствени, обичат провокациите и постоянно търсят нещо ново. Лоялността не е най-големият им актив. Тяхната податливост към икономисване може да ги накара да се възприемат като скъперници.

Флоралните аромати и естественият магнит ще им оказват помощ да обезпечат положително въодушевление.

Кръг: 21 юни – 21 юли

Този цигански хороскопски знак символизира цикъла на живота. Родените под знака на Кръга са чувствителни,  прочувствени, резервирани и малко несигурни , само че обичат мощно. Те са склонни да бъдат внимателни. Както мъжете, по този начин и дамите са склонни да реагират прекомерно доста и да изгубят равновесие, когато усетят, че благосъстоянието на околните им е застрашено.

Те са малко носталгични и могат да бъдат доста ревностни. В професионалния живот те нормално ръководят планове, тъй като имат изключителна дарба да се концентрират.

Подобно на зодия Корона, розата е оптималният мирис, до момента в който изумрудът е техният вълшебен камък.

Звезда: 22 юли – 22 август

Като се има поради циганската традиция, звездата съставлява равенството сред земята и небето. Те са родени оптимисти и извънредно приятни хора. Те обичат да бъдат видяни.

Хората с тази зодия са огромни късметлии, тъй като ориста е благосклонна към тях през целия им живот. Те са магнетични, великодушни и конкурентни . Да бъдат най-хубавите е записано в ДНК-то им – и в работата, и в другарството, и в любовта. Те са чиста сила, родени водачи и като такива могат да изпаднат в авторитаризъм или нетърпимост към несъвършенството.

Що се отнася до здравето, ставите са тяхната слабост. Сандаловото дърво и рубинът притеглят разцвет в живота им.

Камбана: 23 август – 22 септември

Камбаната символизира акуратност и дисциплинираност.  Хората, родени в този астрологичен знак на циганската традиция, са проведени, амбициозни хора, които обичат съвършенството.

Те подлагат на критика всеки, даже в случай че са подготвени да оказват помощ на другите да се развиват градивно. Те пътуват по света с необятно отворени очи и протегнати ръце, с цел да оказват помощ на нуждаещите се.

Обичат да дават и имат потребност да се усещат нужни. Това е тяхната уязвимост: те са малко раздразнителни и извънредно чувствителни. Когато се почувстват засегнати, те се усамотяват.

Идеалният им мирис е гардения, а щастливият им камък е ахат.

Валута: 23 септември – 22 октомври

Валутата символизира правдивост и равновесие, също като своя двойник в западния хороскоп – Везни.

Това са хора, които демонстрират огромна мъдрост при разрешаването на всевъзможни спорове. Те също са  надарени бизнесмени и оптимисти , които се оправят добре в бизнеса, тъй като са отлични медиатори. Те също са сложни за угаждане, постоянно желаят повече във всички области на живота.

Що се отнася до талисманите, лавандулата е техният успокоителен мирис, а розовият елмаз е специфичен камък за тях.

Нож: 23 октомври – 21 ноември

Този знак не би трябвало да се бърка с камата, защото съгласно циганския хороскоп камата символизира смяната, ученето и еволюцията. От друга страна, хората, родени под знака на ножа, се отличават  с изчерпателен разум и мощен темперамент .

Те притеглят другите с цветната си персона. Лесно съумяват да бъдат обичани и уважавани в живота.

Символът на ножа в циганския хороскоп значи триумф, безмилостна битка за победа във всичко – в работата, спорта или в любовта. Родените в този знак се състезават като малко на брой и нормално реализират задачите си.

Мускусът и топазът им дават сила.

Брадва: 22 ноември – 21 декември

Брадвата символизира свободата и съгласно циганския хороскоп хората, родени в този знак, са авантюристи , малко безразсъдни, само че надарени с огромна изясненост на мозъка.

Те могат да се приспособяват към всяка обстановка с удивителна лекост. Всичко е интензивно в живота им: в случай че обичат, го вършат бясно, в случай че са в бизнеса, дават 100% … за известно време. Имат потребност от смяна, ненавиждат рутината. Ако имат средства и благоприятни условия, прекарват времето си в пътешестване.

Ароматът им е на жасмин, а камъкът на шанса е тюркоазът.

Подкова: 22 декември – 20 януари

Подковата в циганския хороскоп символизира старания и работа. Хората, родени през този интервал, са  всеотдайни хора и перфекционисти във всичко, което вършат. Те постоянно съумяват в това, с което се захванат.

Винаги са подготвени да оказват помощ на нуждаещите се и може да похарчат повече от нужното. Подковата притегля шанс, въплъщава положителни поличби и вяра, които постоянно се получават с труд. Този знак е мощен цигански амулет.

Ароматът на лимон и ониксът като вълшебен камък са детайлите, свързани със знака Подкова.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР