Любопитен словесен сюжет хвърля светлина върху активностите на Лидерът на

...
Любопитен словесен сюжет хвърля светлина върху активностите на Лидерът на
Коментари Харесай

Партията на Виденов провела "проучвателна" среща със Сидеров

Любопитен вербален сюжет хвърля светлина върху интензивностите на Лидерът на " Атака " Волен Сидеров разгласи в неделя пред Нова телевизия: „ Човек на Жан Виденов, чието име е Иван Атанасов, ме потърси за диалог и се видяхме ". Атанасов е непосредствен сподвижник на някогашния министър председател, той е главното настоящо лице в новата политическа мощ. " Искам да направя една коалиция от обединения, които споделят, че България не би трябвало да бъде в НАТО и не би трябвало да бъде зложелател на Русия “, сподели още Сидеров.

Малко по-късно партията на Виденов и Атанасов излезе със особено известие. Тя отхвърли коалиция с " Атака ", само че пък удостовери, че диалог е имало. " Проведена е проучвателна среща с господин Сидеров, само че " Лява опция за Чиста и свята република " (името на групировката - б. а.) не е водила договаряния и няма да се коалира с Политическа партия " Атака ", се споделя в известието.

Различни източници обаче сочат, че партията на Жан се мъчи да направи същото, което и Сидеров анонсира - проруско ляво-патриотично обединяване. На вота на 11 юли тя ще се яви посредством непознат мандат, тъй като периодите за независима регистрация са къси. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР