Любомир Ганев похвали дългогодишния бос на българския волейбол Данчо Лазаров

...
Любомир Ганев похвали дългогодишния бос на българския волейбол Данчо Лазаров
Коментари Харесай

Любо Ганев: За мен ще бъде чест да оглавя волейбола ни

Любомир Ганев похвали дългогодишния необут на българския волейбол Данчо Лазаров за работата му и загатна, че на драго сърце би заел мястото му във федерацията.

" Господин Лазаров е направил толкоз доста за българския волейбол, тъй че дали ще се откаже или не, може да реши единствено той. Аз постоянно съм казвал, че стига да имам опция и в случай че клубовете ме поддържат, за мен ще бъде чест да го наследя, тъй като знам, че имам още какво да дам на българския волейбол.

Само тази година - ще дам образец, че съм донесъл над 1 милион лв. във федерацията от сътрудници, с които персонално аз съм водил договарянията, персонално аз съм ги убеждавал. Все отново, с цел да проведем международно състезание на такова равнище, няма по какъв начин да бъде без помощта на нашите сътрудници.

Знаете, че държавното управление заплати таксата от 5 млн. $, само че всичко останало ние като федерация трябваше да си намерим и да си финансираме.

За страдание не можахме да се представим по този начин, както бихме могли на международното ", сподели вицепрезидентът на федерацията. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР