Любомир Ганев говори пред женския национален отбор ден преди заминаването

...
Любомир Ганев говори пред женския национален отбор ден преди заминаването
Коментари Харесай

Любо Ганев пред националките: Забавлявайте се, помагайте си и вярвайте

Любомир Ганев приказва пред женския народен тим ден преди заминаването за Япония за първия шампионат от Лигата на нациите. Президентът на БФ Волейбол ще бъде една седмица с отбора, воден от Лоренцо Мичели, в Нагоя. Ганев направи надъхваща тирада пред състезателките преди старта на тренировката.

„ Първата седмица ще бъда с вас – стартира президентът. - Всички сте един екип дружно с треньорския щаб. В колектива всеки би трябвало да оказва помощ на другия, с цел да реализираме задачите си. Знаете, че няма разделяне от страна на управлението към мъжкия и женския народен тим. Каквито условия имат едните, такива – и другите. В каквито хотели спят мъжете, в такива спят и дамите. Това ще продължи, тъй като това е верният метод. Аз по този начин го разбирам. Забавлявайте се на игрището, помагайте си, вярвайте. Вие сте и сегашното, и бъдещето на България. 

Междувременно стана ясно, че Мирослава Паскова е новият капитан на женския народен тим, заяви за BGvolleyball.com селекционерът Лоренцо Мичели. Тя заменя Елица Василева, която не е в групата за Лигата на нациите. 

Лоренцо Мичели разгласи групата, която отпътува за Нагоя за първия шампионат. Нашите пътуват за японския град през Доха. С тях ще е и президентът Любомир Ганев.

Ето кои са националките на България: Моника Кръстева, Мария Йорданова, Мирослава Паскова, Елена Бечева, Мерелин Николова, Симона Николова, Радостина Маринова, Петя Баракова, Полина Нейкова, Галина Карабашева, Мила Пашкулева, Мира Тодорова, Борислава Съйкова и Мария Кривошийска.

Първият мач на нашите е на 31 май против Хърватия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР