Любомир Бакалски и Албена Ситнилска спечелиха два бронзови медала в

...
Любомир Бакалски и Албена Ситнилска спечелиха два бронзови медала в
Коментари Харесай

Първи медали за България от световното по Таекуон-До

Любомир Бакалски и Албена Ситнилска завоюваха два бронзови медала в първия ден на международното състезание по Таекуон-До ITF в Пхенян. Бакалски се качи на третото място при мъжете - форма, 2 дан, а Ситнилска при дамите - форма, 4 дан. В столицата на Северна Корея с тържествена гала в залата беше открит шампионата, в който вземат участие над 500 състезатели от 67 страни.

" Всичко е наред и нямаме проблеми. Спечелихме първите медали и нека по този начин да продължаваме и в идващите дни. Конкуренцията е доста мощна, само че нашите са готови чудесно и подготвени за победи. Отношението към нас, а и към останалите делегации е прелестно. Очакваме скоро да дойде и президентът на МОК Томас Бах. Разговорите по тематиката за влизането ни в олимпийското придвижване не престават ежедневно и несъмнено има сериозен прогрес. Поздрави на всички в България ", сподели по телефона от Пхенян Марио Богданов - президент на БФТаекуон-До ITF.

В утрешния ден са спарингите самостоятелно, като страната ни ще бъде показана от състезатели във всички дисциплини при мъжете и дамите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР