Любителите на ръчните чанти ще знаят, че няма по-добро усещане

...
Любителите на ръчните чанти ще знаят, че няма по-добро усещане
Коментари Харесай

Чанта с идеален размер на Ted Baker, която получава „много комплименти“, се продава в John Lewis

Любителите на ръчните чанти ще знаят, че няма по-добро чувство от това да си купите дизайнерска чанта на по-ниска цена и на едно от най-хубавите места, където можете можете да намерите мега предложения за аксесоари сега е в разпродажбата на John Lewis. Вече видяхме епично понижение на цените на чантите Aspinal of London и в този момент стилният дизайнер Тед Бейкър ги следва.

Ако търсите „ изненадващо просторна “ и „ стилна “ чанта през рамо, Ted Baker Stello Raffia Camera Crossbody Bag е понижена от £130 на £78 - спестявайки на купувачи над £ 50. „ Красивата “ чанта е направена от рафия, която беше голяма наклонност предишното лято и се чака да бъде огромна още веднъж тази година, тъй че в случай че изпреварите играта в този момент, ще сте подготвени за новия сезон.

Предлага се в два неутрални цвята, бяло и естествено и черно и естествено, чантата ще върви с всевъзможни тоалети, без значение дали поддържате нещата небрежни с дънки и маратонки или ги обличате с пола и токчета. Разполага с джобове с двоен цип, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР