Любителите на модата не могат да се наситят на изтънчения

...
Любителите на модата не могат да се наситят на изтънчения
Коментари Харесай

Любимите зимни ботуши на Кейт Мидълтън намалени със £70 преди разпродажбите на Boxing Day

Любителите на модата не могат да се наситят на изтънчения жанр на Кейт Мидълтън и по-специално на нейната сбирка от открояващи се аксесоари. Наскоро забелязахме, че нейната обичана дамска чанта Aspinal of London е понижена в цената и в този момент купувачите могат да спестят още повече пари в опит да придобият кралски добър жанр, защото зимните ботуши на принцесата на Уелс сега са понижени с £ 70.

Идеални за разходка в ледени условия или за сезонна разходка на Boxing Day, обувките Berghaus Supalite II GTX Walking Boots се продават на дребно за £185, само че в случай че се присъедините като член на Go Outdoors, можете да ги получите за £115. Регистрацията е единствено 5 английски лири на година и ще се възползвате от тази мега договорка плюс доста други спестявания на уеб страницата през идващите 12 месеца.

Тя е известна с тези кожени ботуши за вървене във видеоклип, пуснат за отбелязване на 10-ата й годишнина с принц Уилям, където се разхожда в провинцията. С водоустойчива и дишаща подплата, т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР