Любителите на хорър жанра могат да се възползват от промоционалните

...
Любителите на хорър жанра могат да се възползват от промоционалните
Коментари Харесай

Tоп селекция от хорър филми на половин цена в А1 Видеотека за Хелоуин

Любителите на хорър жанра могат да се възползват от промоционалните оферти в А1 Видеотека на Xplore TV в интервала до 1 ноември. Над 20 хитови заглавия се оферират в платформата с 50% отстъпка от цената.

Сред предложенията в селекцията на А1 Видеотека е мистерията „ Наc “ (Us) на режисьора Джордан Пийл, прочут с вълнуващите обрати във филмите си. Историята споделя за Аделайд Уилсън (изиграна от Лупита Нионг‘о) и нейното семейство. Психологическият смут ни води в Санта Круз, където по време на ваканцията си фамилията се среща с рискови техни двойници, които са подготвени на всичко, с цел да ги тероризират и да заемат техните места. Но дали всичко е такова каквото наподобява?

Друго предложение измежду заглавията на специфични Хелоуински цени в А1 Видеотека е „ На части “ (Split) – психотрилър с присъединяване на Джеймс Макавой и Ана Тейлър-Джой. Лентата ни среща с историята на три отвлечени девойки, които попадат в клопката на Кевин - мъж с дисоциативно разстройство и 23-те персони, живеещи в съзнанието му. Докато вършат опити да избягат, девойките се срещат с няколко от личностите на Кевин, само че нищо не може да ги приготви за неговото 24-то алтер его – Звярът, който се готви да поеме контрола в свои ръце. Произведението на режисьора М. Найт Шаямалан (знаменит с кино лентата си „ Шесто възприятие “) дава обещание да държи феновете в очакване до последната минута.

Поредицата „ Чистката “ (The Purge) придвижва почитателите в антиутопия, в която с цел да се борят с престъпността, един път в годината управляващите легализират всички закононарушения за 12 часа. Правила няма, разрешени са даже убийствата, полиция и незабавна помощ по време на Чистката не съществуват, а популацията отприщва най-тъмните си страни безнаказано.



Сред заглавията в промо селекцията на А1 Видеотека е и „ Убийствена игра “ (Bodies, Bodies, Bodies) с присъединяване на българската актриса Мария Бакалова и съчетава жанровете на смут и комедия. Филмът ни придвижва на празненството на млада група от хора, което обаче се обърква съдбовно след решението на приятелите да разнообразят купона с игра.

Любителите на ужасите могат да се насладят на тези и още доста заглавия на половин цена по време на промоционалната акция за Хелоуин в А1 Видеотека. Във Видеотеката на Xplore TV феновете могат да избират от богата селекция от филми и сериали. Телекомът дава на своите клиенти задгранични и български продукции всеки месец, а определените заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат безграничен брой пъти.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР